Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukiančiai Viktorijai Siegel suėjo 23-eji: „Šeima – pirmoje vietoje, o karjera palauks“

„Gimtadienis man kasmet didelė šventė“, – sako modelis Viktorija Siegel. Penktadienį, lapkričio 17-ąją, jai suėjo 23-eji. Jau nuo pat ankstyvo ryto ją pasitiko draugų ir, žinoma, sužadėtinio Danieliaus Bunkaus sveikinimai.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / Asmeninio albumo nuotr.

Pasak Viktorijos, Danielius ją kaskart įvairiomis progomis nustebina, negaili malonių siurprizų, todėl ne išimtis ir gimtadienio šventė – dar anksčiau jis Viktoriją įspėjo, kad ši nieko neplanuotų, esą vakaru pasirūpins jis.

„Danielius man ruošia staigmeną, todėl pati nekantrauju ir svarstau, kas čia bus? Žinojau apie tai dar kelios dienos iki gimtadienio, bet stengiausi neklausinėti – ir pačiai taip įdomu!“ – 15min sakė Viktorija.

Gimtadienio vakarėliai jai – įprastas šventės ritualas, kaip pati sako, turbūt nėra buvę metų, kai ši diena būtų sau tiesiog patyliukais praėjusi. „Nuo vaikystės man gimtadienis asocijuojasi su balionais, gėlėmis, būriu artimiausių žmonių. Kadangi nuo mano šventės nebelabai toli ir Kalėdos, todėl kasmet po lapkričio 17-osios imu gyventi ir jų laukimu, taip tarsi prasideda toks ilgas šventinis periodas“, – kalbėjo Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Su Danieliumi Bunkumi kūdikio besilaukianti Viktorija Siegel parodė nėščiosios pilvuką

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Siegel

O šiemet didžiųjų metų švenčių laukimas jai – ypatingas, motinystės džiaugsmais jau gyvenanti Viktorija su Danieliumi laukiasi kūdikio.

Per pastaruosius metus jos gyvenime įvyko daug svarbių pokyčių: su bičiule jos sukūrė drabužių liniją, ėmėsi verslo, įsigijo šuniuką, apie kokį svajojo ilgus metus, susižadėjo ir štai dabar gyvena pirmagimio laukimu.

„Tai buvo labai turiningi ir labai sėkmingi metai. Todėl labai norėčiau sau palinkėti, kad ir kiti būtų ne ką mažiau įdomūs, o sėkmė ir toliau mane lydėtų“, – sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel taps mama: su Danieliumi Bunkumi laukiasi vaiko

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel

„Jaučiuosi puikiai ir galiu sėkmingai toliau užsiimti ta pačia veikla. Tikrai dėl nėštumo gyvenimas nesustojo, nesulėtėjo, o ir aš pati nesėdžiu vietoje“, – tikino.

Šiandien ji su Danieliumi jau žino ir būsimo vaikelio lytį, tačiau kol kas apie tai neatvirauja esą tai judviejų tarpusavio paslaptis.

„Nemėgstu daug kalbėti apie tai, ko dar nėra. Gal ir kiek prietaringa esu, bet kol nesūpuosiu vaiko ant rankų ir žinosiu, kad viskas gerai, tol daug pasakoti nenoriu“, – sakė Viktorija.

Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel
Dariaus Kučio nuotr./Viktorija Siegel

Mergina sako dabar tiesiog besijaučianti laiminga. Ji laukiasi kūdikio, šalia turi mylimą vyrą, ją palaikančią šeimą – ko daugiau norėti?

Ir nors jos bendraamžės neretai šeimą tokiuose metuose iškeistų į linksmybes smagiuose vakarėliuose, Viktorija tikina tam besijaučianti subrendusi. „Man nuo mažens buvo įskiepyta, kad šeima gyvenime turi būti pirmoje vietoje. Todėl į tai žiūriu labai rimtai. Karjera ir visi kiti dalykai palauks. Man dar tik 23-eji, aš dar labai jauna ir visas gyvenimas man dar prieš akis“, – šypsosi ji.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Siegel
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Siegel

Gimtadienio proga Viktorija turi ir dvi nerašytas taisykles – visuomet su gėlių puokšte skuba pasveikinti savo mamos ir... pasidovanoja ką nors sau. Kas šįkart tai bus, sako dar nenusprendusi, tačiau pažymėti svarbią dieną pamaloninat save esą kone būtina.

„Niekada nepamirštu savęs. Kaip ir mamos – tėtis nuo mažų dienų išmokė, kad už savo gimtadienį turiu būti dėkinga pirmiausia mamai. Gal todėl ir pačios požiūris į mamas, į gimtadienius, ypač dabar, kai jau esu suaugusi ir pati laukiuosi – labiau sustiprėjo“, – sako Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel parodė sužadėtuvių žiedą: „Kai pasipiršo, apsiverkiau ir iškart sutikau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius