Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Besilaukianti Anžela Adamovič – apie potraukį šokoladui, norą turėti sūnų ir juoką pro ašaras

Ketvirtadienio popietę būrys žinomų žmonių rinkosi į viename didžiųjų sostinės prekybos centrų duris atvėrusią naują parduotuvę „Chicco“. Čia vyko šventinis renginys, kurio nepraleido ir garsios, jau vaikų turinčios, o ir besilaukiančios, mamos.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela ir Žygimantas Gečai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jaukioje atidarymo šventėje svečiams buvo pristatyta vaikams skirta produkcija – nuo vežimėlių, iki žaislų, drabužių, avalynės ar kosmetikos, slaugos prekių.

Renginyje buvo galima sutikti ir „Mamų radijo“ įkūrėją, kavinės „Vaflių namai“ savininkę Laurą Mazalienę, verslininkę, kavinių tinklo „Ali šokoladinė“ bendraturtę Patriciją Gadžijevą, šokėją Eglę Straleckaitę-Daugėlę, žurnalistę Živilę Kropaitę.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Eglė Straleckaitė-Daugėlė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Laura Mazalienė ir Eglė Straleckaitė-Daugėlė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Patricija Gadžijeva
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Patricija Gadžijeva

Čia taip pat apsilankė pirmagimio besilaukiantys dainininkai Anžela Adamovič-Gečienė ir Žygimantas Gečas.

Abu jie sako su nekantrumu laukiantys vaiko gimimo ir pripažįsta – pirmi nėštumo mėnesiai abiem atnešė daug naujų patirčių.

„Prieš valandą apsiverkiau tiesiog žiūrėdama kažkokį „Youtube“ įrašą. Be jokios priežasties ėmiau verkti – tiesiog sukilo emocijos“, – dabar su šypsena situacija prisimena Anžela. „Tos emocijos tokios pagyvėjusios!“ – pritariamai linktelėjo Žygimantas.

Glausdamas prie savęs žmoną jis išdavė ir tai, kad Anžela pastaruoju metu jaučia didžiulį potraukį šokoladui, jį esą pamėgo taip, kaip niekad iki šiol.

„Šiaip jaučiuosi tikrai gerai. Buvau prisiklausiusi pačių įvairiausių istorijų, tačiau viskas gerai. Tas laukimas – tikras malonumas“, – apie pirmuosius nėštumo mėnesius 15min kalbėjo Anžela.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Kol kas pora sako dar nežinanti, ko laukiasi, berniuko ar mergaitės. Ir nors būsimiems tėvams už lytį daug svarbiau tai, kad vaikas tiesiog gimtų sveikas, abu prasitarė svajojantys apie berniuką. „Žinote, manau, kiekvienas vyras nori turėti sūnų... Neslėpsiu. Nors jei kada nors šį tekstą skaitys mūsų dukra, žinok, mes tavęs labai laukiame“, – pasakojo Žygimantas.

Iki kūdikio gimimo liko dar keli mėnesiai, todėl pora sako per daug dar nesirūpinanti įvairių daiktų pirkimu – dar yra laiko. O ketvirtadienį renginyje gavę dovanų pirmąjį žaisliuką sako pajutę po kūną bėgiojant malonius šiurpuliukus. „Taip miela ir taip keista tuo pačiu metu. Labai vaikelio laukiame“, – 15min kalbėjo Anžela.

Jiedu jau pasikalba ir apie vaiko auginimą, nors pareigomis sako neplanuojantys skirstytis – abu augins vienodai. „Kaip ir visi tėvai tikimės, kad mūsų vaikas užaugs doras ir geraširdis žmogus. Ir dar... kad bus genijus“, – šmaikštavo Žygimantas.

Ir nors jis sako neprieštaraujantis, kad dainininkų šeimoje augantis vaikas pasektų tėvų pėdomis, Anžela juokavo: „Baik tu, tegu renkasi kokią normalesnę profesiją.“

Daugiau parduotuvės atidarymo akimirkų – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius