Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kvietimą į madų šou gavę K.Meschino ir D.Ježerys ant balto kilimo spinduliavo meile

Trečiadienio vakarą Vilniuje įvykęs naujausios Juozo Statkevičiaus kolekcijos pristatymas sudomino būrį garsenybių. Su mylimuoju Dominyku Ježeriu-OG Version atvyko ir „influencerė“, verslininkė Karolina Meschino, kuri į šou anksčiau lydėdavo savo mamą, o pastaruoju metu jau gali džiaugtis vardiniu kvietimu.
Karolina Meschino, Dominykas Ježerys
Karolina Meschino, Dominykas Ježerys / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Baltuoju Juozo Statkevičiaus šou kilimu „Litexpo“ rūmuose žengę nuomonės formuotoja, verslininkė Karolina Meschino ir jos sužadėtinis reperis Dominykas Ježerys-OG Version prikaustė žvilgsnius. Pora ne tik žavėjo savo stiliumi, bet iš kitų svečių išsiskyrė prieš fotoaparatų blykstes vienas kitam demonstruojamais romantiškais jausmais.

15min kalbinta Karoina atskleidė vakarui pasirinkusi žėrinčią dizainerės Simonos Griciūtės ženklo „Acuamona“ suknelę, už vakaro įvaizdį jį taip pat padėkojo stilistei Viltei Kinderavičiūtei.

„Atėjau labai geromis nuotaikomis, labai pasiilgome renginių, ypatingai Statkevičiaus šou – jie tikrai patenka tarp mano trijų laukiamiausių metų renginių. Ir labai smagu, kad visi tokie šventiškai nusiteikę, ruošėsi“, – džiaugėsi vakaro viešnia.

Karolina prisiminė, kad anksčiau daug kartų į J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymus lydėdavo mamą, o pastaruoju metu jau gauna asmeninį, vardinį kvietimą.

Paklausta, kiek Juozo rūbų turi, K.Meschino nusijuokė, kad kol kas daugiau jų turi mama. „Aš dar turiu išaugti iki Juozo“, – šmaikštavo.

Primename, kad trečiadienio vakarą Vilniaus „Litexpo“ rūmai ir vėl alsavo ypatinga dvasia, nes čia pristatyta J.Statkevičiaus 2022-ųjų pavasario ir vasaros couture kolekcija. Tai – jau 14-asis grandiozinis Juozo šou.

VIDEO: Į Statkevičiaus šou susirinkę svečiai džiaugėsi galimybe: „Būti renginyje dabar įgavo visai kitą prasmę“

Paskutinį kartą tokio formato Juozo Statkevičiaus šou vyko dar 2019-aisiais. Vėliau, planus sujaukus koronavirusui, kolekcijų pristatymus dizaineriui teko organizuoti virtualiu būdu.

Trečiadienį kolekciją buvo galima išvysti du kartus. Pirmasis teatrališkas pristatymas buvo surengtas keliomis valandomis anksčiau, o VIP svečiai gavo kvietimus į vėlyvesnį šou, kuris prasidėjo kiek po devintos vakaro.

Savo akimis pamatyti kolekcijos ir pasveikinti dizainerio atvyko verslininkė Daina Bosas, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, „influencerė“, atlikėjas Donatas Montvydas su žmona Veronika, stilistė, „influencerė“ Agnė Jagelavičiūtė, nuomonės formuotoja ir verslininkė Karolina Meschino su mylimuoju reperiu Dominyku Ježeriu-OG Version, Vytenis Pauliukaitis su Eugenijumi Skerstonu, Erika Vitulskienė ir kiti.

TAIP PAT SKAITYKITE: J.Statkevičius gėlių motyvais alsuojančią kolekciją skyrė brangiausiam žmogui – mamai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius