-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Jankevičius atvirai: viską pakeitęs sūnus ir televizija, kurioje niekas negalėtų jo pakeisti

„Nėra žmogaus, kuris mane galėtų pakeisti eteryje“, – juokiasi tik ką 36-ąjį gimtadienį atšventęs humoristas ir TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Nors ilgus metus, kaip pats sako, gyveno taip, kaip norėjo, dabar jis planuoja bent kelis žingsnius į priekį, nes yra atsakingas ne tik už save, bet ir už vienerių sūnų Leoną ir mylimąją Gretą Mikalauskytę. Kviečiame žiūrėti atvirą interviu su juo laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“.

Žinomo vyro gyvenime viskas dėliojasi ne pagal visuomenės nubrėžtas ribas – iš pradžių juodu su mylimąja susilaukė pirmagimio, dabar susižadėjo ir pradeda galvoti apie vestuves. O jei tik užsinorės, tai viską vėl perdėlios kitaip.

„Iš pradžių reikia susirasti, su kuo turėti vaiką, o jau tada gali planuoti. Nenorėjau tempti į naktį, nes nenoriu būti senas tėtis, juk vaikai turi labai daug energijos, o ji pas žmogų su metais eikvojasi. Kai Leonui bus penkiolika, man bus – 50 metų. Aš pradėsiu lėtėti kaip tik tuomet, kai jam su manimi norėsis mažiausiai lakstyti“, – sako humoristas.

Apie daugiau vaikų su sužadėtine Justinas kol kas per daug negalvoja: „Yra viena problema, kad Greta pakliūna į aukštesnę rizikos grupę dvynukų klausimu. Tai mes nepasiruošę dvynukams, tai nežinau, ką daryt“, – šypsosi jis.

Justinas neslepia, kad abu karantinai Lietuvoje jo gyvenimo per daug nepakeitė – laidų vedėjas sako, kad jau prieš kelerius metus ėmė atsidėti pinigų santaupoms.

„Gyvenau labai sočiai ir labai laimingai. Tai mane išgelbėjo tada, kai baigėsi televizijos sezonas, o naujų užsakymų nebuvo. Gyvenau iš lašinio. Nes kai pasižiūriu, kas teko kitiems... Tai yra siaubinga išgyventi iš tų 257 eurų“, – kalba J.Jankevičius.

VIDEO: „Edvardas Žičkus. Be ribų: J.Jankevičius – šeimos planai ir viską pakeitęs sūnaus gimimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius