Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Justinas Jankevičius: „Gimus sūnui suminkštėjau“

„Nėra žmogaus, kuris mane galėtų pakeisti eteryje“, – juokiasi tik ką 36-ąjį gimtadienį atšventęs humoristas ir TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius. Nors ilgus metus, kaip pats sako, gyveno taip, kaip norėjo, dabar jis planuoja bent kelis žingsnius į priekį, nes yra atsakingas ne tik už save, bet ir už vienerių sūnų Leoną ir mylimąją Gretą Mikalauskytę.

„Mudu susižadėjome dar pernai gruodį, tik šia žinia nesidalijome iki šių metų pradžios“, – sekmadienio vakarą 20.00 val. portalo 15min laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ pokalbį pradės Justinas. Žinomo vyro gyvenime viskas dėliojasi ne pagal visuomenės nubrėžtas ribas – iš pradžių juodu su mylimąja susilaukė pirmagimio, dabar susižadėjo ir pradeda galvoti apie vestuves. O jei tik užsinorės, tai viską vėl perdėlios kitaip.

Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Justinas Jankevičius
Laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – Justinas Jankevičius

„Iš pradžių reikia susirasti su kuo turėti vaiką, o jau tada gali planuoti. Nenorėjau tempti į naktį, nes nenoriu būti senas tėtis, juk vaikai turi labai daug energijos, o ji pas žmogų su metais eikvojasi. Kai Leonui bus penkiolika, man bus – 50-mt, aš pradėsiu lėtėti kaip tik tuomet, kai jam su manimi norėsis mažiausiai lakstyti“, – sako gyvenimo filosofiją prieš filmavimo kameras pokalbių laidoje dėlios humoristas.

Justinas šiandien stengiasi „nepamesti juodojo humoro“, nes gimus sūnui Leonui, iki tol aštrus jo charakteris šiek tiek suminkštėjo.

Užklupęs karantinas palietė ir J.Jankevičių, tačiau dėl sunkmečio jis garsiai skųstis nė neketina – televizijoje uždirba pakankamai, kad nesuktų galvos dėl pinigų. Be to, ir atsidėti juodai dienai išmoko dar prieš keletą metų.

Taiklus humoras ir aštrus liežuvis jau seniai tapo jo vizitine kortele, kuri padėjo ne tik įsitvirtinti televizijos eteryje žiūrimiausiu laiku, bet ir nušluostė nosį ne vienam pramogų pasaulio grandui. Jie vyro karjeros pradžioje grūmojo pirštu Justinui, esą su vėlyvo vakaro šou lietuviškuose televizijos kanaluose jis ilgai tikrai neišsilaikys. Pasirodė, kad senbuviai klydo. O gal vilnietis tiesiog atrado gero humoro formulę?

„Iš ko gimsta lietuviškas humoras? Dažnai ir iš alkoholio. Jis tikrai nekenkia geram humorui, sakau tai iš patirties“, – žodžių į vatą nevynios vyras. Vis dėlto paklaustas, už kurios ribos humoras tampa patyčiomis, J.Jankevičius išliks kategoriškas: „Patyčios Lietuvoje yra per daug sureikšminamos.“ Anot jo, juoktis ne tik galima, bet ir būtina iš visko – pirmiausia, reikia mokėti pasijuokti iš savęs.

Laida „Edvardas Žičkus. Be ribų“ – su Justinu Jankevičiumi – jau šį sekmadienį 20.00 val. tik portale 15 min!

VIDEO: Edvardas Žičkus. Be ribų su Justinu Jankevičiumi (Anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius