Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Janušonytė apie Kuzminskų skyrybas: „Jūs apsirinkate kaltindami Kuzios žmoną Eglę“

Mindaugui Kuzminskui viešai pranešus apie santuokos su Egle Andreikaite griūtį, krepšininko paminėta skyrybų priežastis papiktino ne vieną jo žmonos pažįstamą. Iš pradžių pratrūko šokėjos draugė Dovilė Urbanaitė, trečiadienio rytą savo nuomonę išsakė ir Vokietijoje gyvenanti sporto žurnalistė Laima Janušonytė-Steinhoff: „Ponai ir ponios, jūs apsirinkate, kaltindami Kuzios žmoną Eglę.“
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė, Laima Janušonytė
Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė, Laima Janušonytė / Vyginto Skaraičio, asmeninio albumo nuotr.

Pirmadienio vakarą socialiniuose tinkluose Mindaugas Kuzminskas kaip oficialią santuokos griūties priežastį įvardijo išsiskyrusius požiūrius bei norus – esą krepšininkas norėjo kurti šeimą ir ją gausinti, o Eglė – kilti karjeros laiptais.

Visgi kitą dieną, nebegalėdama matyti, kaip žeminama draugė, prabilo Eglės Andreikaitės gera bičiulė, vestuvių planuotoja Dovilė Urbanaitė. Ji 15min tikino, kad skyrybos įvyko ne dėl Eglės, o dėl Mindaugo – esą jis buvo šokėjai neištikimas.

Tokios pačios pozicijos laikosi ir žurnalistė Laima Janušonytė-Steinhoff. Pasak jos, šioje situacijoje kalta tikrai ne Eglė Andreikaitė, nors Mindaugas viešai tvirtina kitaip. L.Janušonytė taip pat užsiminė ne iš vieno žmogaus lūpų girdėjusi kalbų apie krepšininko neištikimybę.

„Manau, kad tiesa išaiškės. Mindaugą reguliuoja jo mama, buvusi krepšininkė, kuriai, suprantama, jos sūnus yra Dievas. Požiūris į moterį jų toks – turi sėdėti virtuvėje, gaminti pietus ir gimdyti vaikus, o vyras gali daryti ką tik nori. Ir svarbiausia, kad nesikėsintų į jokius pinigus. Eglė paprašė skyrybų, jis ilgą laiką jų nedavė, o dabar sutiko, bet, matyt, nori visuomenės, ypač krepšinio sirgalių akyse likti labai teigiamas ir, žinoma, nenori duoti nė cento savo žmonai. Netgi išmetė iš kotedžo jos asmeninius daiktus, bet to komentuoti aš jau nenoriu ir negaliu... Eglė labai susinervinusi ir sugniuždyta, jos tėvai taip pat, žinomi, gerbiami žmonės. Bjauru“, – 15min kalbėjo L.Janušonytė-Steinhoff.

Savo mintimis žurnalistė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose. Laima atvira – ją Mindaugo Kuzminsko įrašas apie skyrybų priežastį net prajuokino.

„Mindaugas Kuzminskas.... Melagio trumpos kojos arba vagie, kepurė dega! Dainelė iš naujo prasidėjo!

Jau balandžio pradžioje Kuzia (Mindaugas Kuzminskas; krepšininkas) pradėjo kaltinti savo žmoną Eglę, jog ji kalta dėl to, kad subyrėjo jų santuoka. Tada, priminsiu, rašiau:

„Subyrėjo gražiausia 2017 metų pora: gražuolis, savimi pasitikintis krepšininkas M.Kuzminskas vos po kelių mėnesių po vedybų garsiai pareiškė, kad skiriasi, ir visi pradėjo jo gailėti! Ir kaip jau įprasta, ypač Lietuvoje, smerkti jo žmoną Eglę, juk ji tik šokėja, baleto šokėja ir tik moteris.... Kuzia juk krepšininkas, o krepšinis – lietuvių antroji religija, jis juk žaidė NBA, nesvarbu, kad ten nepritapo....

Tai aišku, kokios čia begali būti kitokios versijos: žinoma, kalta Eglė. Ji ten visokia tokia, pasiliko Niujorke, šoka balete, ištekėjo už krepšininko tik dėl pinigų, blia blia blia... Oi kokia pažįstama istorija. Čia tau ne #metoo, ir iš viso – jeigu ir metoo istorijoje būtų krepšininkas, tai merginos būtų pasmerktos savaime, pačios kaltos!

Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus, ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios, Jūs apsirinkate, kaltindami Kuzios žmoną Eglę. Deja, šioje istorijoje, kalta ne ji. „Lietuvos rytas“ rašo: „Skyrybas išgyvenantis M.Kuzminskas...“ Nė velnio jis neišgyvena!

Daugelį, bet tikrai ne visus žmones, šlovė ir pinigai padaro „žvaigždėmis“. Staiga pajutę pinigų galią jie pradeda nebesiskaityti su draugais, net su šeimos nariais, leidžia sau viską, „pasikelia“ taip, kad nebeįmanoma susikalbėti. NBA – taip pat didžiulis išbandymas tiems, kurie, matyti, neturi valios atsispirti...

Čia aš vėl papasakosiu istoriją, kurią girdėjau iš kelių lūpų: „Jau prieš vestuves „žvaigždė“ sau leido labai daug, neatmesime ir merginų... Jis jau tada privertė savo jauną gražią žmoną pasirašyti povedybinę sutartį, pagal kurią ji negaus nė vieno krepšininko cento...

Jau prieš vestuves „žvaigždė“ sau leido labai daug, neatmesime ir merginų... Jis jau tada privertė savo jauną žmoną pasirašyti povedybinę sutartį, pagal kurią ji negaus nė vieno krepšininko cento.

Jau tada jai reikėjo susimąstyti ir tikriausiai nebetekėti už „ponaičio svajonių jaunikio“, bet meilė akla. Iki NBA net keletą metų viskas buvo taip gerai, taip romantiška, buvo didelė meilė, merginos visada tiki, kad jis pasitaisys ir viskas bus gerai...

Eglė protinga, baigusi mokslus, graži ir talentinga mergina, tikiu, ji dar ištekės už ją mylinčio ir gerbiančio vyro, tačiau širdis bent jau dabar sudaužyta, o čia dar Lietuvos krepšinio gerbėjų apkalbos, patyčios...

Kuzia, be jokios abejonės ,susiras tiek žmonų, kiek jam reikės ir sėkmės jam. (Visų detalių , kurias žinau, neminėsiu... bus per daug)“.

Taip rašiau balandžio pradžioje, dabar spalio pabaiga.

Taigi Kuzia vėl pasireiškė instagrame, kad neva jo santuoka subyrėjo dėl to, kad Eglė nenorėjo šeimos ir vaikų, o jis to labai norėjo... Eglei rūpi tik karjera, o ne vaikai... Juokiausi balsu, perskaičiusi šią nesąmonę socialiniuose tinkluose...

Kuzminskas, pasirodo, dabar jau skiriasi dėl to, kad jis norėjo vaikų, o ji ne... Na tai jau tikrai. Nerašyčiau, jeigu nežinočiau tiesos. Eglei 25-eri, vaikams laiko dar yra, ir jeigu vyras tikrai mylėtų savo žmoną, tai, kaip sakoma, geriau palaikytų liežuvį už dantų.

Kas slypi už visos tos istorijos? Kad vyrai gali viską, o ypač, jeigu jie yra žinomi sportininkai, moterų vieta geriausiu atveju virtuvėje ir tik jau negalvokite apie jokią karjerą, šiukštu! Virtuvė, vaikai, vyras – tokia ideali žmona vis dar atrodo šiuolaikiniam lietuviui ir jo tėvams. Tai vat, merginos, džiaukitės, kad jums leidžiama mokytis ir daryti karjerą, nes... jeigu tokių „Kuzių“ bus daugiau, tai galėsite apie tai pamiršti. Laikykis ten, Mindaugas Kuzminskas! Linkėjimai!“ – kalbėjo Laima Janušonytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius