Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laura Laurita pasidalijo pikantiška nuotrauka: savo grožybes pridengė tik plaukais ir klevo lapu

Vokalo pedagogės Dainos Bilevičiūtės mokinė, atlikėja Laura Laurita (31) su gerbėjais pasidalijo itin pikantiška nuotrauka: įsiamžino pusnuogė gulėdama lovoje, o dalį kūno pridengė tik plaukais ir klevo lapu.
Laura Laurita
Laura Laurita / Asmeninio albumo nuotr.

Didžiojoje Britanijoje, Londone, gyvenanti Laura Laurita, neretai pavadinama „moterimi-tauru“, turi ką parodyti gerbėjams. Ir tai – ne tik jos balsas bei dainos, bet ir pikantiški vaizdai. 

Atlikėjos fotografija, kuri netruko sulaukti komentatorių dėmesio, internete pirmoji pasidalijo pati jos mokytoja D.Bilevičiūtė – parašė, kad „ieško sponsorių“. Netrukus nuotrauką paskelbė ir pati Laura Laurita. 

Merginos gerbėjai ją įvertino už drąsą: komentavo, kad pamatę fotografiją liko be žado, taip pat gyrė dainininkę už grožį. 

Portalui Žmonės.lt Laura Laurita atskleidė, kad ši nuotrauka daryta vieno iš filmavimų, kurio metu ji save pristatė kaip dainininkę ir kūrėją, metu. „Filmavimas ir fotosesija buvo skirta įrodyti, kad galima dainuoti ne tik krūtine, bet ir talentu – balsu“, - sakė atlikėja. Ką Laura Laurita filmavo pamatys laidos KK2 žiūrovai.

Ji tikino metusi iššūkį abejotino talento dainininkėms: „Mečiau iššūkį panoms, kurios dainuoja silikonais. Čia juoko forma. Prisistačiau kaip galinti ne tik pasistaipyti taip, kaip to reikia Lietuvos publikai, bet ir, žinoma, dainuoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius