-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liamas Neesonas išrinktas trečiu seksualiausiu aktoriumi, vyresniu nei 60 metų

Aktorius Liamas Neesonas pateko į seksualiausių kino pasaulio žvaigždžių, vyresnių nei 60 metų, trejetuką. Apklausos nugalėtoju tapo kultinė žvaigždė Jeffas Goldblumas, o tarp į septintąjį dešimtmetį įžengiančių pasaulio ikonų antras liko „Žiedų valdovo“ aktorius Viggo Mortensenas.
Liamas Neesonas
Liamas Neesonas / Organizatorių nuotr.

Trečiąją vietą apklausoje nepailstantis veiksmo filmų aktorius Liamas Neesonas dalinasi su vesternų veteranu Harrisonu Fordu.

Kas aštuntas apklausoje dalyvavęs kino gerbėjas sutiko, kad filmų serijos „Pagrobimas“ žvaigždė L.Neesonas filmavimo aikštelėje palieka daugiausiai charizmos. Geriausiųjų dešimtuke taip pat atsidūrė „Oskaro“ laureatas Tomas Hanksas bei amerikiečių aktorius Richardas Geeras.

Toliau pasirodo vienintelis Džeimsą Bondą suvaidinęs aktorius Šonas Koneris, o dešimtuką užbaigia veiksmo filmų žvaigždės Sylvesteris Stallone ir Arnoldas Schwarzeneggeris, atitinkamai užėmę devintą ir 10 vietą.

„OnBuy.com“ vykdytoje apklausoje seksualiausia vyresne nei 60 metų aktore tapo buvusi Bondo mergina Jane Seymor.

Aktorius Liamas Neesonas, nominuotas „Oskarui“ už pasirodymą karinėje dramoje „Šindlerio sąrašas“, yra tapęs tokiu pat veiksmo filmų sinonimu kaip Tomas Cruise'as ar Brusas Willisas.

Filmų serija „Pagrobimas“ yra laikoma netikėtu pastarojo dešimtmečio hitu, nukreipusiu aktorių į veiksmo herojaus kelią ir karjeros aukštumas. Filmai, kuriuose vaidina Šiaurės Airijoje gimęs aktorius, nuo tada, kai pirmąkart pasirodė didžiajame ekrane, uždirbo daugiau nei 6 mlrd. eurų.

Filmo anonsas:

VIDEO: SĄŽININGAS VAGIŠIUS | Kinuose nuo spalio 9 d. | Oficialus anonsas [HD]

Jo vaidmenys filmuose „Tamsos riterio sugrįžimas“ ir „Žvaigždžių karai: epizodas I – pavojaus šešėlis“ bei liūto Aslano įgarsinimas populiarioje „Narnijos kronikų“ franšizėje pavertė L.Neesoną daugiausia uždirbančia Airijos kino žvaigžde.

Paskutiniuose dviejuose aktoriaus filmuose vystoma panaši suteršto herojaus tema. Netrukus kinuose pasirodysiančioje veiksmo dramoje „Sąžiningas vagišius“ (angl. „Honest Thief“) Liamas Neesonas vaidina banko plėšiką, kuris bando atsiversti, nes įsimyli ir nori toliau gyventi sąžiningai.

Vis dėlto, bandydamas prisipažinti teisėsaugai, jis greitai supranta, kad FTB yra labiau korumpuota institucija negu eilinis gatvės banditas. Nelieka nieko kito, kaip tik stoti į viską aplink griaunančią kovą, kad vagišius išsaugotų savo vardą.

Veiksmo drama „Sąžiningas vagišius“ kinuose nuo spalio 9 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius