Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa ir Evaldas Norkevičiai už „Žalgirį“ sirgo Belgrade: „Mūsų didelė žalia širdis nugalės“

Penktadienio vakarą Eurolygos finalo ketvertas prasidėjo Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ pusfinalio mūšiu. Šio istorininio momento laukė visa Lietuva, o būrys sirgalių atvyko į Belgradą, kuriame rungtynes stebėjo gyvai. Tačiau po įtemptų paaiškėjo, kad Stambulo „Fenerbahče“ šįkart buvo stipresnė. Čempionų titulą ginantis klubas 76:67 palaužė Kauno krepšininkus ir iškopė į Eurolygos finalo.
Liepa ir Evaldas Norkevičiai – tarp „Žalgirio“ sirgalių Belgrade
Liepa ir Evaldas Norkevičiai – tarp „Žalgirio“ sirgalių Belgrade / Asmeninio albumo nuotr.

Tarp žaliais marškinėliais pasipuošusių sirgalių Belgrade galima išvysti ir Norkevičių šeimą. Atlikėja Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu – užkietėję „Žalgirio“ fanai, todėl negalėjo praleisti galimybės iš tribūnos palaikyti žalgiriečius.

„Evaldas yra begalinis „Žalgirio“ fanas, tad ir mane įtraukė į visą procesą ir išugdė meilę jiems. Mano vyras važiuoja į visas varžybas paskui „Žalgirį“, turi abonementus, o kiek man išeina, aš važiuoju visur kartu, nes man ir įdomu, ir palaikau šią komandą, ir labai sergu už „Žalgirį“. Ir mano tėtis buvo didelis „Žalgirio“ fanas, tai jau nuo vaikystės jaučiu simpatijas“, – 15min pasakojo L.Norkevičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po Stambulo mažylio šou „Žalgirio“ vyrai krito prieš Eurolygos čempionus

Asmeninio albumo nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai – tarp „Žalgirio“ sirgalių Belgrade
Asmeninio albumo nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai – tarp „Žalgirio“ sirgalių Belgrade

Liepa džiaugėsi, kad turi progą rungtynes stebėti gyvai ir pridūrė, kad „Žalgiris“ vienija lietuvius ir visai nesvarbu, kur jie yra – ar Belgrade, ar prie TV ekranų Lietuvoje. Be to, jiedu pasipuošė Agnės Žiūkaitės kurtomis „Žalgirio“ emblemomis.

„Džiaugiuosi, kad mums pavyko išvykti į šią kelionę, kur tikrai „Žalgiriui“ yra aukštas ir svarbus pasiekimas. Džiaugiamės, kad galime būti šį momentą kartu ir juos palaikyti. Šaunu, kad esame čia, nes ne kiekvieną dieną atsitinka tokie įvykiai. Tai visos Lietuvos šventė ir džiugu, kad galiu būti čia su visais sirgaliais, nes tikrai yra nuostabi nuotaika. Mano vyras jau tada, kai dar nebuvo aišku, ar „Žalgiris“ išeis į pusfinalį, buvo užsakęs visus bilietus, jau rezervavo viešbučius. Jis labai tikėjo komandos sėkme ir profesionalumu“, – sakė L.Norkevičienė.

Liepa pasakojo, kad Belgrade šiuo metu yra daugybė lietuvių, atvykę palaikyti žalgiriečių.

„Visi susivieniję, gatvėje tarpusavy sveikinamės. Labai smagu, geras oras, daug žmonių, judesys vyksta. Mūsų ta didelė žalia širdis nugalės“, – 15min pasakojo L.Norkevičienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šarūno Jasikevičiaus tvirtasis užnugaris – į Belgradą atvykusi visa šeima

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Liepa ir Evaldas Norkevičiai
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Liepa Norkevičienė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Liepa Norkevičienė

Po 19 metų pertraukos į Eurolygos finalo ketvertą sugrįžusio „Žalgirio“ misija buvo išmesti iš sosto praėjusio sezono čempionus. Eurolygos finalo ketvertas prasidėjo Kauno „Žalgirio“ ir Stambulo „Fenerbahče“ pusfinalio mūšiu. Žalgiriečiai paliko širdis ant prakaito, emocijų ir svajonių perlieto Belgrado parketo, bet Stambulo „Fenerbahče“ šįkart buvo stipresnė. Čempionų titulą ginantis klubas 76:67 (19:13, 20:20, 15:17, 22:17) palaužė Kauno krepšininkus ir iškopė į Eurolygos finalo. Žalgiriečiams liko mačas dėl trečios vietos sekmadienį su Madrido „Real“ arba Maskvos CSKA.

Žiūrėkite galerijas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius