Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Norkevičienė prisipažino, kas ją paskatino numesti 10 kilogramų

Dainininkė Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė šiandien džiaugiasi idealia figūra. Tiesa, moteris LNK laidoje „Kitu kampu“ prisipažino – kad pasiektų tobulą svorį, turėjo pereiti tikrus kryžiaus kelius.
Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė ir Katažina Zvonkuvienė
Natalija Bunkė, Liepa Norkevičienė, Katažina Zvonkuvienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Imtis drastiškų pokyčių dainininkė nusprendė prieš kelis mėnesius. „Tą kartą susiruošiau eiti į vieną renginį. Atsimenu, išėjau iš namų pasipuošusi, geros nuotaikos. Po renginio atsidarau portalus pasižiūrėti, kaip čia tose nuotraukose gavausi. Ir tai buvo viskas... Supratau, kad reikia kažką keisti ir kad manęs nebetenkina tas vaizdas, kurį matau“, – laidoje prisiminė Liepa.

Nelemtose nuotraukose atlikėja svėrė 73 kg.

„Man tai buvo tikrai daug. Aišku, visi sakė, kad aš aukšta, kad tikrai nesimato. Ir šiaip juk kaulai stambūs. Tai nesąmonė, buvo tikrai per daug”, – kalbėjo dainininkė.

Šį kartą Liepa ryžosi visiškai pakeisti savo gyvenimo būdą ir prisijaukinti pradžioje neįveikiamai atrodžiusias taisykles.

Negana to, atlikėjai teko susitvarkyti ir su nuolatos kamuojančiais kompleksais. Anot Liepos, jų ne vienus metų dirbdama pramogų versle, kur aplinkui tik ilgakojės gražuolės draugės, turėjusi krūvą.

„Visos merginos grupėje idealių figūrų ir formų. Visada jausdavausi prie jų ta storiausia. Net kai rūbus prieš pasirodymą imdavom, visada būdavo – o šitas didžiausias, tai čia tikriausiai Liepos...“ – kartėlio jausmą prisiminė atlikėja.

Prieš atrasdama savo tobulos figūros receptą, L.Mondeikaitė buvo išbandžiusi daugybę itin drastiškų dietų. Viena labiausiai šokiruojančių – 10 dienų bado dieta, kai galima gerti tik sultis.

„Šitą man parekomendavo draugė Natalija Bunkė. Ji sakė, kad po nėštumo jai ta dieta labai padėjo. Atsimenu, sugebėjau dietos laikytis tik 5 dienas. O po to su sese nuėjom į kavinę ir aš užsisakiau maisto už visą tą badą“, – nevykusius svorio metimo bandymus prisiminė atlikėja. Tiesa, tikslą pasiekti užsibrėžusi Liepa Norkevičienė atsikratė net dešimties kilogramų.

Pokalbis su Liepa laidoje „Kitu kampu“ – antradienį 21 val. per LNK.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Norkevičienė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius