Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuviškoji Greta“ Fausta Šukytė naujame vaizdo klipe atskleidžia dar vieną pasaulio problemą

Prieš savaitę 11 metų būgnininkė Fausta Šukytė pristatė savo debiutinį muzikinį vaizdo klipą „Temptation“. Pagrindinė klipo žinutė žmonėms: kova su gyvenimo pagundomis. O šį kartą atlikėja pateikia dar vieno unikalaus projekto klipą, kurį nufilmavo prie didžiulės padangų krūvos.
Fausta Šukytė
Fausta Šukytė / Asmeninio albumo nuotr.

Muzikinis klipas – tai startas, apšilimo stotelė ir pirmasis pareiškimas apie unikalų projektą „World Worries“. Jis transliuos ekologijos stoką ir žmonių milžiniško vartotojiškumą kitokiais būdais nei būdavo iki šiol. Šiandien viešumoje pasirodo pirmasis projekto video – žinutė, kuri kalba ne žodžiais, o muzika.

Vaizdai, muzikos kūrinys ir tematika yra apvilkta į pagrindinį klausimą, jums, skaitytojai: „Kodėl aš esu čia“. O po kelių dienų pasirodys straipsnis su atsakymais ir dar mažai kam girdėtais faktais.

VIDEO: Fausta Šukytė - Why I'am here? (Tires) Music - Canon Rock

Talentinga būgnininkė praėjusią savaitę projektą pristatė 15min studijoje. Jos mama Laura Šukienė čia pasakojo, kad jai su dukra gimė idėja muzikos dėka pasakyti kažką svarbaus.

Kiekvieną savaitę spaudoje bus publikuojamas video, kuriame Fausta groja vis kitoje keistoje vietoje. Kodėl keistoje? Nes žmonės tokių vietų arba nėra matę, arba jos paprastiems žmonėms nėra prieinamos, o kartais net draudžiama į jas eiti.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./15min studijoje jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./15min studijoje jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė

Kiekviena vieta susijusi su žmonių godumu, vartotojiškumu ir ekologija. „Jokių moralų nebus. Tiesiog iš arti ir per Faustos talentą parodysime vietas, kurios padės suvokti kaip mes savo noru gyventi komfortiškų daiktų apsuptyje, tenkinti savo užgaidas, nuolat pirkdami nereikalingus dalykus niokojame savo aplinką.

Įėjus į tas vietas kiekvieną kartą sustoja gumulas gerklėje, o kai Fausta su savo energija užgroja ir atrodo tokia miniatiūrinė prieš tuos milžiniškus objektus – supranti: reikia pradėti nuo savęs“, – neslepia režisierė Sandra Galdikaitė.

Visą pokalbį su Fausta apie unikalų projektą žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Lietuvą pakerėjusi jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė pristatė unikalų projektą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius