Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsą“ užkariauti bandys įspūdinga atlikėja iš Britanijos – lietuvė Klaudia Keziah

Įspūdinga egzotiška išvaizda ir neeilinis balso tembras – viena ryškiausių „Lietuvos balso“ dalyvių Klaudia Keziah paliko didžiulį įspūdį aklųjų perklausų žiūrovams scenoje. Pažvelgus į išskirtinių bruožų atlikėją sunku patikėti, jog ji – lietuvė.
Klaudia Keziah
Klaudia Keziah / LNK nuotr.

Nuo penkerių metų persikėlusi gyventi į Didžiąją Britaniją, Klaudia Petrauskaitė ten atrado muziką. Dabar ji – Londone gerai žinoma atlikėja ir prodiuserė, sceniniu vardu Klaudia Keziah, kurianti dainas ne tik sau, bet ir kitoms scenos žvaigždėms. Kodėl savo šalyje jau žinomai atlikėjai prireikė projekto Lietuvoje? Klaudios norai – nuoširdūs.

„Kadangi esu lietuvė, tačiau gyvenu Anglijoje, norėjau sugrįžti į tėvynę ir supažindinti Lietuvą su savo kūryba. Manau, svarbu nepamiršti tėvynės, noriu, kad mano muzika suvienytų tiek išeivijos lietuvius, tiek gyvenančius čia. Mano muzikinis kelias prasidėjo dar Lietuvoje, Anglijoje jį tęsiau ir atlikau namų darbus, o dabar grįžtu į tėvynę išlaikyti egzamino. Tikiuosi, kad projekto mokytojai ir šalies publika taps mano savotiška komisija ir mano padarytą darbą įvertins teigiamai“, – šypsosi atlikėja.

LNK nuotr./Klaudia Keziah
LNK nuotr./Klaudia Keziah

Penkerių metų su tėvais išvykusi gyventi į Angliją, atlikėja į Lietuvą sugrįžo būdama aštuonerių ir čia trejus metus gyveno su močiute, kad išmoktų skaityti, rašyti ir kalbėti lietuviškai. Būtent tėvynėje Klaudia ir susižavėjo muzika.

„Lietuvoje lankiau muzikos mokyklą, grojau violončele ir pianinu. Vienuolikos metų sugrįžusi į Angliją, toliau tęsiau violončelės pamokas, mokiausi muzikos koledže, o vėliau studijavau muziką universitete. Dainuoti pradėjau tik 17-os, iki tol niekada nežinojau, kad norėsiu tapti dainininke ar kad išvis moku dainuoti“, – pasakoja Klaudia.

Šiuo metu Klaudios muzikinis gyvenimas Anglijoje spalvingas – ji ne tik įrašinėja naujus savo kūrinius, aktyviai koncertuoja, tačiau ir dirba su kitais artistais bei didžėjais iš visos Europos kaip muzikos prodiuserė bei dainų autorė.

„Kas tris mėnesius išleidžiu naujas savo dainas su vaizdo klipais. Nuolatos turiu koncertų ar interviu visoje šalyje. Kartu esu dirbusi su daugiau nei 12 skirtingų atlikėjų, kuriu jiems muziką ir dainas“, – pasakoja Klaudia.

LNK nuotr./Klaudia Keziah
LNK nuotr./Klaudia Keziah

Elektroninės ir soul stiliaus muzikos atlikėja ir kūrėja sako, jog dabartinis jos tikslas – praplėsti savo gerbėjų ratą, kad apie jos muziką sužinotų ne tik tautiečiai, bet ir visas pasaulis. Didžiausia merginos svajonė – laimėti „Grammy“ muzikos statulėlę ir tapti pasaulinio lygio artiste, kuriančia dainas iki pat senatvės.

„Lietuvos balso“ dalyvė nustebina ir kitais intriguojančiais faktais – dar visai neseniai savo jėgas ji išbandė ir kaip kino aktorė, atlikusi antraeilį vaidmenį šiais metais pasirodysiančiame Holivudo filme „Madness in the Method“.

„Filmavausi kartu su kino legendomis Jason Mewes, Teri Hatcher, Danny Trejo ir kitais. O vėliau gavau pasiūlymą, kad mano dainas režisierius norėtų naudoti kituose savo filmuose“, – džiugesio neslepia Klaudia.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius