-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lietuvos balsas. Vaikai“ scenoje – mergaitė, kuri skraido sklandytuvu ir svajoja pilotuoti lėktuvą

Projekte „Lietuvos balsas. Vaikai“ pasirodė mokytojus sužavėjusi Vakarė, kuri pasižymi ne tik talentu dainuoti, bet ir didžiuliu smalsumu kitoms sritims.
Projekto dalyvė Vakarė
Projekto dalyvė Vakarė / LNK nuotr.

Šventinį vakarą ir vėl skambėjo gyva muzika ir gražiausi visos šalies vaikų balsai – scenoje atsukti mokytojų kėdės, aklųjų perklausų etape ir toliau siekė būrys išskirtinių talentų.

Sekmadienio vakarą per LNK transliuojamoje laidoje mokytojai kuždėjosi, jog užkulisiuose girdėjo kalbant, kad stipriausi projekto dalyviai – dar tik laukia savo eilės užlipti ant scenos.

Viena ryškiausių šio vakaro žvaigždžių – panevėžietė Vakarė. Ekstremalaus sporto mėgėjai – vos keturiolika, tačiau jau dabar ji mokosi skraidyti su sklandytuvu, kad nugalėtų savo aukščio baimę ir ateityje galėtų išmokti pilotuoti lėktuvus.

LNK nuotr./Laidos filmavimo akimirka
LNK nuotr./Laidos filmavimo akimirka

„Mano didžiausia svajonė – keliauti, todėl noriu išmokti pilotuoti lėktuvą ir keliauti aplink visą pasaulį. Jei pilotavimas man padeda įveikti aukščio baimę, tai atėjimu į projektą noriu įveikti baimę scenai. Ant scenos jaučiuosi savimi, galiu parodyti savo emocijas, atsiskleisti. Tai ir pabandysiu čia padaryti“, – nedrąsiai prieš užlipdama į sceną kalbėjo Vakarė.

Tačiau pasirodymas, kurį sukūrė dalyvė, pribloškė net ir visko girdėjusius mokytojus. Donatas negalėjo atsistebėti merginos talentu: „Čia tavo pirmas bandymas „Balse“? Tai kur tu buvai anksčiau? Tu gali dainuoti, skanduoti ir net repuoti. Matosi, kad tu jauti, ką darai scenoje. Tu esi pilnas komplektas ir turi milžinišką potencialą ir talentą.“

Tuo metu vilnietį Džiugą muzika supa nuo pat pirmų dienų. Džiugo tėvai abu groja ir dainuoja, tad kūrybinė genetika tikrai persidavė ir projekto dalyviui.

„Mano tėvai grodavo namuose, o aš kartu dainuodavau su jais. Keturių metų jau koncertuodavau su mama. Tėvai nebūtinai norėjo, kad sekčiau jų keliu, bet aš tai darau, nes man tai labai patinka. Jaudinuosi, bet turiu didžiulį palaikymą“, – laidoje kalbėjo Džiugas.

LNK nuotr./Laidos filmavimo akimirka
LNK nuotr./Laidos filmavimo akimirka

Tačiau iškart po vaikino pasirodymo scenoje vienas iš mokytojų nevyniojo žodžių į vatą ir dalyviui iškart prognozavo pergalę: „Kas šis šaunus bičas, kuris nori būti mano komandoje ir su kuriuo nugalėsiu „Lietuvos balsas. Vaikai“ trečiąjį sezoną? Tavo tembras nuostabus, stilius taip pat. Turime labai mažai vaikinų projekte, bet tu esi vienas iš geriausių. Esi universalus ir turėsi labai didelę gerbėjų auditoriją”

Tiesa, keturiolikmetis Džiugas pripažins, kad ne taip seniai jam įvyko balso mutacija ir vis dar sunkoka dainuoti aukštas natas. Apie šį berniukams sudėtingą tarpsnį iš asmeninės patirties prabilo ir Mantas Jankavičius: „Mano sūnui dabar trylika ir jam dabar yra balso mutacija. Jis mokosi muzikos ir jam dainuoti šiuo metu yra didžiulė kančia, tad labai gerai žinau, ką tai reiškia.“

Laidos filmavimo akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius