-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos balse“ įvyko pirmosios nokautų kovos – Džordana Butkutė paliko filmavimą

Šį sekmadienį televizijos eterį pasiekė pirmoji nokautų kova „Lietuvos balso“ projekte. Pirmą kartą šio šou istorijoje Europoje nokautai prasidėjo iškart po aklųjų perklausų – juose į trijules paskirstyti mokytojų komandų nariai dainomis kovėsi tarpusavyje, o patys mokytojai pasilikti galėjo tik vieną.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / „Lietuvos balso“ nuotr.

Šiais metais projekte atsirado ir dar viena naujovė – tuos, kurių iš trijulės mokytojas nepasirinko, turės galimybę pavogti kiti mokytojai. O jei vėliau užsinorės kito dalyvio – jį pakeisti jau prieš tai pavogtu.

Pirmoji scenoje pasirodė tarptautinė trijulė – tautietis Vilius Popendikis, argentinietis Daniel Beraldo Coscia ir iš Šri Lankos kilęs Prabuddha Shyamal. Donatui ilgai galvoti negalėjo, tęsti kovą projekte jis pasirinko savo paties antrininku jau vadinamą Vilių Popendikį.

Vienu daugiausia ovacijų laidoje sulaukusių pasirodymų tapo Leono Somovo komandos narės Paulinos Paukštaitytės – mokytojai ir arena jai ir vėl plojo atsistoję. Paulina trijulėje susikovė su Luku Bartaška ir Gabriele Marija Vasiliauskaite. Tęsti kovą projekte Leonas neabejotinai pasirinko Pauliną. Dėl šios merginos alpo visi mokytojų kėdėse sėdintys profesionalai.

„Lietuvos balso“ nuotr./Paulina Paukštaitytė
„Lietuvos balso“ nuotr./Paulina Paukštaitytė

„Pavydžiu ir nekenčiu Leono. Manau, dalyviai jaučia, kad jos pranašumas nėra įgytas, o tiesiog įgimtas“, – didžiausių komplimentų Paulinai negailėjo Donatas Montvydas.

Jai antrino ir Džordana Butkutė: „Aš pati Paulinos labai norėjau, bet ji nuėjo pas Leoną. O dabar aš vėl turiu iškentėti šį skausmą, žiūrėdama, kad nieko negaliu padaryti, ir tikrai negalėsiu jos pavogti“.

Džordanai sunkiai sekėsi tramdyti liūdesį ir pasirenkant savo komandos dalyvius. Scenoje pasirodžius Andriui Bartkui, Deimantei Varmauskaitei ir Grasilei Gudaitytei, scenos karalienė neslėpė sunkumo širdyje priimti sprendimą ir išmesti dalyvius, su kuriais jau spėjo susigyventi.

Ir nors kovą tęsti ji pasirinko operos solistą Andrių Bartkų, kitiems mokytojams nepavogus likusių dalyvių, nebeištvėrė ir atsistojusi paliko filmavimą.

„Dabar jokių interviu. Man skauda. Nes tos merginos įdomios. Aš nenoriu būti komisijos nare, nes aš nežinojau, kad man bus taip sunku“, – vos tramdydama ašaras, palikdama savo kėdę kalbėjo Džordana.

Mokytojai sugrįžus į kėdę, jos sprendimai pamažu tapo lengvesni, o savo dalyviams scenos karalienė nepagailėjo ir kritikos. Scenoje pasirodžius jau žinomai atlikėjai Paulai Valentaitei, Eglei Hokušaitei ir Marijai Gevorkjan, Džordana, nors ir pasilikusi Paulą, pasistengė, kad mergina per daug neatsipalaiduotų: „Paulai noriu pasakyti, tik neskubėk dėtis karūnos, ji yra užsidirbama“.

„Lietuvos balso“ nuotr./Paula Valentaitė
„Lietuvos balso“ nuotr./Paula Valentaitė

„Prisimink, kad tobulumas ne visada jaudina“, – savo komentarą Paulai Valentaitei po pasirodymo išdėstė ir Inga Jankauskaitė.

Paskutinė į sceną žengusi trijulė – tikros scenos profesionalės: su grupe SEL koncertuojanti KAIA, buvusi „DAR“ grupės narė Kristina Mažeikaitė ir buvusi „Man-Go“ grupės narė Justė Jančiauskaitė. Šioje kovoje mokytojų nuomonės stipriai išsiskyrė.

„Pagal viską, KAIA turėjo nušluoti areną. Bet nenušlavė“, – savo nuomonę apie pasirodymą išsakė Inga Jankauskaitė. Jai pritarė ir Donatas Montvydas, išdavęs, kad iš šios atlikėjos pasirodymo tikėjosi daug daugiau.

„Lietuvos balso“ nuotr./Kamilė Tumelytė-KAIA
„Lietuvos balso“ nuotr./Kamilė Tumelytė-KAIA

Tačiau šie argumentai Leonui nerūpėjo, tęsti kovą projekte jis pasirinko būtent KAIA, o likusių dviejų scenos profesionalių pavogti į savo komandą niekas nepanoro.

Jau artėjantį sekmadienį „Lietuvos balso“ gerbėjų lauks dar viena dramatiška nokautų kova. Kas bus tie, kurie keliaus į dvikovų etapą, o kas liks tais, kurių pavogti nepanorės nė vienas iš trijų mokytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius