Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Adomaitis su žmona Irma laukiasi antros atžalos: „Dievo dovanos neįkainojamos“

Nuostabi žinia atlikėjo Lino Adomaičio ir jo žmonos Irmos šeimoje – ją netrukus papildys antra atžala. „Mūsų džiaugsmas beribis, o laimė didesnė už kalnus“, – sako laimingas tėtis.
Irma Adomaitienė ir Linas Adomaitis su dukra
Irma Adomaitienė ir Linas Adomaitis su dukra / Ugniaus Brazdžiūno, asmeninio albumo nuotr..

Šią naujieną antradienio vakarą L.Adomaitis pranešė socialiniuose tinkluose, o netrukus patvirtino ir 15min.

„Dievo dovanos neįkainojamos.

Mūsų džiaugsmas beribis, o laimė didesnė už kalnus. Mūsų akys šviesesnės už dieną, o širdys sraunesnės už visas pasaulio upes...

Taip, draugai, mes laukiamės antro vaikelio!“ – džiaugsmingai pranešė Linas.

Po šiuo įrašu pasipylė gausybė sveikinimų. Porą su būsimu šeimos pagausėjimu sveikino ir žinomi žmonės – Beata Nicholson, Monika Pundziūtė-Monique ir kiti.

Irma ir Linas Adomaičiai santuokoje gyvena jau 10 metų. Jiedu susituokė po dvejų metų draugystės, 2010-ųjų birželio 12 dieną Višakio Rūdos Šv. vyskupo Stanislovo bažnyčioje, visai netoli savo sodybos, kurią įsigijo dar prieš vestuves.

15min primena, kad 2018-aisiais porai gimė dukra, kurią pavadino Saule. Pasak dainininko, tokį vardą į pasaulį ji atsinešė pati.

„Kai vasarą rinkome mūsų dukrytei vardą, mes ilgai ieškojome prasmės ir gražaus skambesio. Dar labai norėjome, kad vardas būtų lietuviškas. Kadangi daug keliavome drauge su vaikeliu, kol jis dar buvo mamos pilvelyje – vis džiaugėmės giedru dangumi.

Italijos kalnuose buvome arti mėlyno dangaus, o Čilėje nebuvo dienos be saulėtų vakarų, visai šalia Ramiojo vandenyno. Vėjelis glostė mūsų plaukus ir mintis. Paskui mes grįžome į Lietuvą ir visą laukimosi etapą turėjome nepaprastai karštą vasarą, kuomet daug laiko leidome gamtoje sodyboje bei Nidoje prie mūsų nuostabios jūros.

Ugniaus Brazdžiūno nuotr./Linas Adomaitis su šeima
Ugniaus Brazdžiūno nuotr./Linas Adomaitis su šeima

Visą šį palaimos laiką mus bučiavo saulės spinduliai. Nebuvo dienos be saulės. Taigi mes prisijaukinome mintį, kad mums labai patinka Saulės vardas. Mudu su Irma kalbėjome, kad kai rudenį gims mūsų dukrelė, ir už lango verks apniukęs dangus – mums namuose ir toliau švies Saulė.

Tik gimus mažylei ir pažiūrėję į ją nutarėme, kad šis vardas jai beprotiškai tinka – ji mūsų indėniukė, keliauninkė, kartu su mumis pabuvojusi ypatingai saulėtuose kraštuose. Saulė – tai, ko mes laukiame visur ir visada.

Ir kas galėjo pagalvoti, ji net gimti panoro per savo vardo dieną, nors prisiekiu, mes to net nežinojome. Spalio 20 d. yra Saulės vardo diena, o mūsų mažytė gimė vos valanda vėliau naktį iš 20 į 21 d. Tai buvo mums ženklas, kad Saulės vardo ji pati nori.

Be to šio nuostabaus vardo reikšmė – Dievo išmelstoji. Prisipažinsiu: mes labai meldėmės, kad mūsų Saulė mus pasirinktų. Ji atkeliavo pas mus! Ir žinokit jau padovanojo pirmuosius savo šypsnius, kurie mums yra tikri ir labai šildantys spinduliukai“, – yra pasakojęs atlikėjas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Įkvepiantis pokalbis su mama tapusia L.Tamulyte-Stonče: apie nėštumą be požymių ir reakcijas

Savo dukrai Saulei L.Adomaitis vėliau skyrė ir dainą „Vandenynai“, kuri netrukus tapo tikru hitu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius