Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liucina Rimgailė pristatė „saldžią“ knygą: tarp svečių – ir sūnaus neseniai susilaukusi Baiba

Prieš trejus metus priklausomybę saldumynams pavertusi sėkmingu verslu, Liucina Rimgailė gerbėjams ir bičiuliams pristatė debiutinę knygą „Saldžios dienos su Liu. Įkvėpimai, darantys mus laimingais“.
Baiba Skurstene-Serdiukė, Liucina ir Tadas Rimgailos, Saugirdas Vaitulionis, Milisandra Radzevičienė
Baiba Skurstene-Serdiukė, Liucina ir Tadas Rimgailos, Saugirdas Vaitulionis, Milisandra Radzevičienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Liucina Rimgailė, komunikacijos specialistė, „Liu Patty“ kepyklėlės ir „Liu“ desertinės įkūrėja bei leidykla „Alma littera“ surengė naujos knygos pristatymo vakarą.

Trečiadienio vakarą jos įkurtoje sostinės desertinėje „Liu“ pirmąjį žodį tarė autorės vyras, renginių vedėjas Tadas Rimgaila. Mylimasis nepagailėjo itin palaikančių žodžių savo žmonai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucinos Rimgailės knygos pristatymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucinos Rimgailės knygos pristatymo akimirka

„Man beprotiškai džiugu, kad mano žmona įėjo į istoriją, nes parašė knygą. Prisimenu, kai Liucina prieš kelerius metu įkūrė Fabijoniškių rajone pirmą kepyklėlę, ji stovėjo virtuvėje, o aš – už baro. Jei kas tada būtų pasakęs, kad po trejų metų ji taip išsiplės, tai tikrai nebūčiau patikėjęs. Dabar tik galvoju – o kas bus po dar dešimties?

Aš labai didžiuojuosi, ir, tiesą sakant, pats neįsivaizduoju, kada ji tam randa laiko. Neturiu žalio supratimo, kaip spėjo parašyti knygą. Jei kas pasakys, kad ji nieko neveikia, tai duosiu į snukį“, – juokdamasis kalbėjo Tadas Rimgaila.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucinos Rimgailės knygos pristatymo akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./ Liucinos Rimgailės knygos pristatymo akimirka

L.Rimgailės teigė, kad knygoje skaitytojai ras tiek paprastų, tiek sudėtingesnių receptų, kurie yra skirti ne vien saldaus maisto gerbėjams.

„Mano knyga yra skirta smalsioms ir šiuolaikiškoms asmenybėms, nemėgstančios kasdienybės pilkumos ir bent truputį besidominčioms maisto gaminimu. Ji nėra skirta profesionalams, atvirkščiai – paprastiems, gyvenimu besimėgaujantiems žmonėms“, – sako Liucina Rimgailė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė

Palaikyti debiutantės atvyko būrys gerbėjų ir garsių jos bičiulių. Tarp jų – Milisandra Kvarciejūtė-Radzevičienė, Šarūnas ir Laura Mazalai, Diana Vapsvė, Saugirdas Vaitulionis, Sandra Šernė, Arnas Mazėtis ir kiti.

Pirmą kartą po gimdymo viešumoje pasirodė ir Baiba Skurstene-Serdiukė. Sūnų Antaną vyrui Mykolui Serdiukui palikusi atlikėja tikino esanti be galo laiminga.

TAIP PAT SKAITYKITE: Baiba Skurstene-Serdiukė susilaukė pirmagimio: gimdyme dalyvavo ir vyras Mykolas

„Jau apsipratau su šiuo naujuoju gyvenimo etapu, bet kartu ir vis dar pratinuosi. Labai malonus laikas, sūnus – tikras stebuklas. Aš vis dar nesuprantu, kaip jis ten tilpo ir kaip užaugo... Man dar kosmosas, – 15min juokdamasi pasakojo Baiba. – Su vyru esame beprotiškai laimingi. Be galo. Vaikas nuostabus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius