Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liveta Kazlauskienė atvėrė širdį – apie draugės išdavystę ir slapta paviešintas erotines nuotraukas

„Ryte man paskambino draugai ir pasakė, kad visi kioskai nukabinėti mano nuotraukomis. Paklausiau: kokiomis? Atsakymas pribloškė: tomis, kur tu visiškai nuoga! Tik pajutau, kaip iš po kojų ima slysti žemė“, – atvirai prisipažins garsi dainininkė Liveta Kazlauskienė.
Liveta Kazlauskienė
Liveta Kazlauskienė / Karolinos Marcinkevičiūtės ir Tomo Janulevičiaus nuotr.

Prieš „Lietuvos ryto“ televizijos pokalbių laidos „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“ filmavimo kameras ji sėdo su vyru Petru Kazlausku. Interviu nelengvas buvo abiem, rašoma pranešime spaudai.

„Lengvą įtampą, kad neperžengčiau plonytės ribos, jutau ir aš, juk šią šeimą artimai pažįstu jau du dešimtmečius, todėl kartais turėjau susimąstyti, kurioje vietoje klausimas skambėtų kaip iš kalbintojo, o kur kaip iš itin asmeniškus šių žmonių gyvenimo vingius žinančio draugo“, – prisipažįsta TV laidų vedėjas ir žurnalistas Edvardas Žičkus.

„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė ir Edvardas Žičkus
„Lietuvos ryto" televizijos nuotr./Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė ir Edvardas Žičkus

Penktadienio vakarą pasirodysiančioje laidoje garsusis atlikėjų duetas pasakojo apie pažintį, kai Petras buvo jau pripažintas dainininkas, o Liveta – skurdžiai gyvenanti, vieniša, jauna mama. Laimė su Ingridos Kazlauskaitės tėvu nesusiklostė, o po kurio laiko jis mirė. Draugystė tarp Livetos ir Petro taip pat pradžioje klostėsi ne itin sklandžiai, tačiau, kai abu suprato, jog tai tikra meilė, abejonių neliko.

„Ingridėlė tapo mano dukra, o aš jos – tėčiu, juk kito ji net nepažinojo“, – prisipažins P.Kazlauskas.

Kai legendinius dainininkus aplankė sėkmė, netrūko nei pinigų, nei šlovės. Tačiau gera širdis ir atvirumas, šiandien abu tvirtai įsitikinę, jiems ne kartą kainavo daug bemiegių naktų ir ašarų. Ypač skausminga buvo vienos draugės, praeityje taip pat mėginusios siekti atlikėjos karjeros, vėliau tapusios žurnaliste, išdavystė.

„Mane įkalbėjo nuoširdžiam interviu ir gražiai fotosesijai. Buvau dar jauna, todėl žodžiai, kad „turint tobulą kūną, reikia nebijoti atvirumo, o itin atvirus kadrus fotografas paliks asmeniniam šeimos albumui“ nekėlė įtarimų. Deja, tas Kauno fotografas negatyvus man perdavė iškarpytus. Tada kilo įtarimų, kur dingo patys asmeniškiausi kadrai. O vėliau... Mano nuogos fotografija atsidūrė ant tuo metu labai populiaraus žurnalo viršelio. Be jokio įspėjimo, be jokio leidimo“, – vieną skausmingiausių savo karjeros istorijų prisimena L.Kazlauskienė.

Donato Kondrato nuotr./Ingrida Kazlauskaitė, Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė
Donato Kondrato nuotr./Ingrida Kazlauskaitė, Petras Kazlauskas, Liveta Kazlauskienė

Tuomet prieš kelis dešimtmečius Lietuvoje kilo didžiulis skandalas, kurį noriai aptarinėjo tiek spauda, tiek televizija. O štai kas dėjosi jo epicentre atsidūrusios Livetos širdyje, nežinojo niekas, rašoma pranešime spaudai.

„Pyktis, siaubas, ašaros, panika, baimė... Daug jausmų. Mane tuo metu prižiūrėjo, kad nepakelčiau prieš save rankos, nes rimtai apie tai mąsčiau“, – neslėpdama emocijų žurnalistui Edvardui Žičkui prisipažins Liveta.

Tikroji dainininkų Kazlauskų istorija: apie pažintį, sunkiausius metus, ilgai slėptą Petro ligą, draugų išdavystes ir gerbėjų meilę, grėsusias skyrybas ir Livetos sprendimą savo grožį patikėti į specialistų rankas – šįvakar 21.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis su Edvardu Žičkumi“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius