Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Londone įsikūrusi Lukrecija Vaupšaitė susitiko su mėgstamiausia aktore, prancūzų kino legenda – Fanny Ardant

Londone įsikūrusi Lukrecija Vaupšaitė, kuri daugeliui žinoma geriau kaip reperė Luka, balandžio pabaigoje dalyvavo prancūzų kino savaitės renginiuose, per kuriuos buvo pristatomi įvairūs prancūziški filmai, o po jų vykdavo susitikimas su aktoriais bei filmų režisieriais. Renginio metu Lukrecija susitiko su savo mėgstama aktore, prancūzų kino legenda Fanny Ardant.
Lukrecija Vaupšaitė
Lukrecija Vaupšaitė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Londonas Kinas

Lukreciją sudomino filmo „Bright Days Ahead“ pristatymas Londono „Curzon Soho“ kino teatre. „Kkaip tik buvau žiūrėjusi Francois Truffauto filmą „Kaimynė“ su aktore Fanny Ardant likus porai dienų iki renginio. Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių filmų. Todėl pamačiusi, kad prancūzų kino savaitėje pristatomame filme vaidina ji, ilgai negalvojau, ar eiti. Jau seniai žaviuosi šia aktore“, – portalui Žmonės.lt pasakojo L.Vaupšaitė.

Lukrecija ne tik gyvai pamatė savo mėgstamą aktorę, bet ir turėjo progą su ja pabendrauti bei pasišnekėti. L.Vaupšaitė išdavė, kad jai labai patinka prancūziškas kinas ir juose vaidinantys aktoriai, todėl ji svajoja, kad aktorė F.Ardant vieną dieną suvaidintų ir jos su seserimi Marija kurtuose filmuose.

Kaip pasakojo Lukrecija, ji su Fanny kalbėjosi apie jos naujo filmo pristatymą Niujorke, iš kurio prancūzė buvo grįžusi vos prieš dieną. „Kalbėjomės apie tai, kaip ji ruošėsi šiam vaidmeniui. Taip pat jai paminėjau, kad filmas „Kaimynė“ yra vienas mano mėgstamiausių filmų ir tai, kad nors ji filmuojasi jau daugiau nei 30 metų, tačiau vis taip puikiai atrodo“, – pasakojo L.Vaupšaitė.

Paklausta apie darbus ir prie kokių projektų dabar dirba, Lukrecija džiaugėsi, kad praėjusiais metais pabaigtas jos ir sesers Marijos trumpametražis filmas „Ar gali augti gėlės iš asfalto“ buvo rodomas „Kino pavasaryje“, „Sindh“ kino festivalyje Pakistane, o šiuo metu filmas yra siunčiamas į kitus kino festivalius pasaulyje. „Šiuo metu dirbame prie savo pirmojo pilnametražio filmo scenarijaus. Šiaip džiugu, kad mūsų pats pirmasis filmas „Emocinė policija“ ir toliau keliauja po festivalius ir buvo rodytas „Nuit Blanche“ Paryžiuje, „Festival Frances“ Meksikoje, „Berlinale Cloud“ Berlyne bei kituose festivaliuose ir renginiuose Kolumbijoje, Čilėje, Peru, gegužę bus rodomas Majamyje, o 10–24 to paties mėnesio dienomis – Buenos Airėse“, – portalui Žmonės. lt pasakojo L.Vaupšaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Lukrecija Vaupšaitė ir Fanny Ardant
Asmeninio albumo nuotr./Lukrecija Vaupšaitė ir Fanny Ardant

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius