-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LRT neskuba teisti prie vairo neblaivios sulaikytos Reginos Jokubauskaitės

LRT televizijos laidos „Sveikinimų koncerto“ vedėja Regina Jokubauskaitė (67) trečiadienio vakarą buvo sulaikyta neblaivi prie vairo. Pareigūnams ji siūlė 500 eurų kyšį. Tačiau LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis teisti ilgametės darbuotojos neskuba. „Nenorėčiau kol kas savo komentaru kurstyti bereikalingų aistrų“, – Žmonės.lt sakė jis.
Diktorė Regina Jokubauskaitė
Diktorė Regina Jokubauskaitė / „Scanpix“ nuotr.

LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas Rimvydas Paleckis teigė, norįs sulaukti daugiau duomenų apie šį nemalonų įvykį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prie vairo girta sulaikyta ir kyšį siūliusi „Sveikinimų koncerto“ vedėja Regina Jokubauskaitė: „Įvyko klaiki nesąmonė“

„Iš to, ką matau, kas pranešta, aišku, kad belieka tik apgailestauti, jog taip atsitiko, nors kaip ten iš tikrųjų atsitiko, aš neskubėčiau vertinti. Kartais reikia daugiau informacijos, kad suvoktum, kas iš tiesų įvyko. Be abejonės, mes reaguosim. Tačiau nenorėčiau remtis tik tuo, kas paskelbta dabar viešai“, – Žmonės.lt sakė R.Paleckis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rimvydas Paleckis
L.Balandžio nuotr./Rimvydas Paleckis

LRT generalinio direktoriaus pavaduotojas sakė nenorintis savo komentaru kurstyti bereikalingų aistrų.

„Yra begalė visokių atvejų, kai ant karštųjų daromi komentarai, sprendimai, o vėliau aplinkybės nepasitvirtina. Todėl kol kas būčiau atsargus. Bet be jokios abejonės, LRT kelia aukščiausius standartus tiek žurnalistams, tiek laidų vedėjams, tiek tiems, kas mūsų eteryje pasirodo. Visi, kas čia dirba turi tai suvokti ir jų laikytis“, – Žmonės.lt sakė Rimvydas Paleckis.

Jo teigimu, su R.Jokubauskaite apie įvykusį incidentą jau kalbasi „Sveikinimų koncerto“ prodiuseriai: „Reginos vedama laida yra mūsų prodiuserinė laida, taigi prodiuseriai su ja aiškinasi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius