M.Vitulskis atviras: „Neturėdavau savaitei net dešimties litų ir vaikščiodavau su vienomis kelnėmis“

Vienas žinomiausių iliuzionistų pasaulyje Andrew Basso, išgarsėjęs savo sugebėjimu išsilaisvinti iš įvairių situacijų, sako, kad to, ką turi dabar, pasiekė tik sunkaus darbo dėka. Tam pritaria po garsiausiose pasaulio operose pasirodantis Merūnas Vitulskis, atskleidęs, kad taip būdavo ne visuomet.
Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė
Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Mano atveju iliuzijų nėra, noriu kad žiūrovai pajustų tikrą adrenaliną ir pavojų. Kai matote, kad esu vandenyje, aš ir būnu vandenyje, ten nebūna jokių piešinukų ar nuotraukų“, – sakė A.Bosso.

Iliuzionistas sako, kad ne kartą gyvenime atliekant triukus jam teko atsidurti ypač pavojingose situacijose.

„Kiekvieną kartą kyla grėsmė gyvybei ir kartais grėsmė yra daug didesnė nei atrodo. Prisimenu 2012 – taisiais metais vyko iliuzionistų šou atidarymas Sidnėjuje, aš septynerius metus treniravausi ir ruošiausi pasirodymui ir tuomet išėjęs į sceną nieko negalėjau su savimi padaryti, širdis plakė be sustojimo išvydus minią žmonių.

VIDEO: Andrew Basso 15min parodė 3 amą atimančius triukus

Nieko nebūtų buvę, jeigu būčiau stovėjęs scenoje, bet buvau uždarytas vandens talpykloje, pakabintas žemyn galva ir niekaip negalėjau sulaikyti kvėpavimo. Tad dažnai pasitaiko visko“, – sakė A.Basso, o visą pasakojimą žiūrovai išvys laidoje „KK2 penktadienis”.

Vienas žymiausių operos atlikėjų visoje Europoje Merūnas Vitulskis. sako, kad sėkmė išties ateina tik tuomet, kai įdedi daug darbo.

„Patirtis yra gerai ir nuostabu, bet iki to laiko reikia daug visko apvaikščioti ir padaryti, – sakė M.Vitulskis. – Kaip tik vakar koncerte žmonės sakiau, kad kartais reikia prisiminimais sugrįžti į tuos laikus, kai ne vienus metus vaikščiodavau su tomis pačiomis kelnėmis ir neturėdavau savaitei net dešimt litų. Staiga pažiūrėk, kaip viskas gali apsikeisti. Bet niekada turi nepamiršti, iš kur esi atėjęs“, – kalbėjo Merūnas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Merūnas – apie meną būti geru tėvu pametinukams sūnums ir žmonos svajonę susilaukti dukros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius