-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Magas A.Frankonis – apie triuką su žiurkėnu: sudėtingiausias karjeroje

„Lietuvos talentų“ pusfinalyje pasirodys dešimt dalyvių, tačiau tik du iš jų pateks į superfinalą, todėl konkurencija – milžiniška. Dalyviai įnirtingai ruošiasi šiam vakarui, repetuoja ir galvoja, kaip pranokti savo pasirodymą atrankose. Dėl to ypač jaudinasi iliuzionistas Algimantas Frankonis, kurio šou su pradingusiu žiurkėnu Spirgučiu tapo sensacija.
A.Frankonis
A.Frankonis / TV3 nuotr.

Algimantas labai džiaugiasi patekęs į kitą etapą. Triuką, kurio metu žiurkėnas dingo jo burnoje, iliuzionistas planavo labai ilgai. „Tai buvo labai sudėtingas ir didelio iššūkio pareikalavęs triukas. Ilgai dirbau su Spirgučiu komandoje, rūpinausi juo, pamilau. Tai buvo džiaugsmingas pasirodymas, kuriuo tikrai didžiuojuosi“, – pasakoja A.Frankonis.

Tiesa, iliuzionisto triukas daugelį šokiravo. Tačiau A. Frankonis ramina – žiurkėnas tikrai nebuvo suvalgytas, jis liko sveikas ir džiaugiasi gyvenimu. Projekto dalyvis sako, kad magija yra tam, jog sukurtų dalykus, kurių padaryti realiai yra neįmanoma.

„Po talentų projekto visiems rūpi, kur dingo Spirgutis. Renginiuose klausia, tai koks žiurkėno likimas? Spirgutis tikrai gyvas ir džiaugiasi savo žiurkėnišku gyvenimu. Gyvena, suka ratelį, laksto po kambarį, valgo žiogus“, – šypsosi A.Frankonis.

TV3 nuotr./A.Frankonis
TV3 nuotr./A.Frankonis

Magas pasakoja, kad ruoštis pusfinaliui buvo kaip niekada sudėtinga. Triukas su žiurkėnu buvo pats sudėtingiausias jo karjeroje. Būtent dėl jo A. Frankonis ir dalyvavo projekte. Surasti kažką, kas pranoktų šį triuką, yra labai sudėtinga.

„Tikiuosi žiūrovams ir teisėjams patiks tai, ką rodysiu šį vakarą. Mane įkvepia ir žavi gatvės magija. Vien dėl to, kad tu būni labai arti žmonių ir matai jų reakcijas. Kada tik turiu laisvo laiko, stengiuosi išeiti į gatvę, pasirodyti žmonėms. Mano tikslas – sukurti gerą nuotaiką“, – kalba A. Frankonis.

„Lietuvos talentai“ – sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius