Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mirė atlikėjas Eugenijus Ostapenko

Skelbiama, kad eidamas 45-uosius metus trečiadienį mirė Lietuvos popdainininkas, daina „Dviratukas“ išgarsėjęs Eugenijus Ostapenko.
Eugenijus Ostapenko
Eugenijus Ostapenko / „Bombonešio“ nuotr.

„Mirė Eugenijus Ostapenko, šiandien, 2021.04.14 5.30 val. nuo širdies nepakankamumo“, – rašoma jo oficialiame feisbuko profilyje.

15min šią žinią patvirtino ir Eugenijaus Ostapenko kolega Aidas Manikas.

„Jo sesuo paskelbė šią žinią, ja taip pat pasidalijo ir mama. Aš galiu tik pasakyti, kad pažinojau jo mamą. Kai paskaičiau feisbuke žinutę, kad jis mirė, 8 val. ryto paskambinau Eugenijaus mamai, kuri man patvirtino, kad jo nebėra. Man jo labai gaila kaip kolegos ir talentingo žmogaus“, – sakė A.Manikas.

VIDEO: Eugenijus Ostapenko - Dviratukas

15min primena, kad Eugenijų Ostapenko Lietuvoje išgarsino ne tik „Dviratukas“ ir kitos jo dainos, bet ir skandalai, kurie, atrodė, nuolat persekiojo dainininką.

Vyras neslėpė mėgęs audringai pasilinksminti, savo asmenines dramas, įskaitant meilės reikalus, aiškindavosi viešai, buvo įtariamas gydytojo sumušimu, pats ne kartą ieškojo teisybės teismuose.

Tiesa, Eugenijaus socialiniame tinkle ir 2013-aisiais buvo atsiradusi žinutė apie jo mirtį, tąkart ji buvo melaginga.

2013 metų balandžio mėnesį, vėlyvą trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“, Eugenijaus Ostapenko paskyroje neva jo sesuo Svetlana parašė: „Prašau, neberašykite Eugenijui, nes jo daugiau nebėra. Jis pasišalino iš gyvenimo.“ Norinčiųjų pagelbėti šią sunkią valandą atlikėjo artimiesiems, Svetlana paprašė ketvirtadienį susiekti su jo mama Liubove.

Tąkart susisiekus su dainininko mama, ši patikino, kad sūnui viskas gerai, o tokį nevykusį „pokštą“ pavadino nesąmone. Tačiau šįkart viskas kitaip – mama patvirtino, kad jos sūnaus tikrai nebėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius