-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 11 09 /22:01

„Mis Visatos“ konkursą laimėjo Venesuelos atstovė, lietuvė Simona Burbaitė nepateko į pusfinalį

Šeštadienio vakarą Rusijos sostinėje Maskvoje Venesuelos atstovė Gabriela Isler buvo išrinkta gražiausia visatos mergina ir pelnė „Mis Visatos 2013“ titulą.
„Mis Visata 2013“ Gabriela Isler
„Mis Visata 2013“ Gabriela Isler / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mis Visatos“ konkurse Lietuvai atstovavo Simona Burbaitė, kuri „Mis Lietuvos“ rinkimuose pelnė pirmosios vicemis titulą. Ji iš varžytuvių pasitraukė nepasiekusi pusfinalio.

25-erių venesuelietei Gabrielai Isler karūną uždėjo praėjusiais metais „Mis Visatos“ titulą iškovojusi amerikietė Olivia Culpo. Pirmąja vicemis ir gražiausia europiete tapo ispanė Patricia Rodriguez. Antrosios vicemis titulas atiteko Ekvadoro atstovei Constanzai Baez, trečiosios vicemis – Filipinų atstovei Ariellai Aridai, o ketvirtosios vicemis – gražiausiai Brazilijos merginai Jakelyne Oliveirai. 

Gabriela Isler – jau septintoji venesuelietė, pripažinta gražiausia visatos mergina.

Geriausiųjų dešimtuke be penkių gražuolių, pelniusių titulus, buvo ir Didžiosios Britanijos, Indijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Ukrainos ir Dominikos Respublikos atstovės.

Į pusfinalį iš 86-ių merginų pateko 16 gražuolių: Kosta Rikos, Ukrainos, Kinijos, Ekvadoro, Didžiosios Britanijos, Indonezijos, Venesuelos, Dominikos Respublikos, Puerto Riko, Ispanijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Nikaragvos, Šveicarijos, Indijos, Brazilijos ir Filipinų atstovės.

Šiemet „Mis Visatos“ rinkimai buvo rengiami jau 62-ą kartą, konkurse varžėsi 86 merginos.

„Crocus City Hall“ arenoje vykusį renginį vedė amerikiečių televizijos žurnalistas Thomas Robertsas ir britų dainininkė Mel B.

Gražiausios visatos merginos į Maskvą susirinko dar spalio viduryje, jos intensyviai ruošėsi pasirodymui ir varžėsi įvairiose rungtyse. Portalui Žmonės.lt Simona Burbaitė pasakojo, kad geriausiai sutaria su Indonezijos, Jungtinių Amerikos Valstijų, Suomijos, Ispanijos ir Ekvadoro atstovėmis – keturios jų pateko į pusfinalį, o ispanė pelnė pirmosios vicemis titulą.

„Mis Lietuva 2013“ Simona Burbaitė
„Mis Lietuva 2013“ Simona Burbaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius