Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Močiute dėl naujo įvaizdžio pavadinta R.Mikelkevičiūtė: „Manote, kad 2 vaikų mama negali taip rengtis?“

Naują įvaizdį pasirinkusi televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė (47) dėl dėvimų džinsų sulaukė nemalonių komentarų. Dėl to įsižiebė arši diskusija, į kurią įsitraukė ir žinomos Lietuvos moterys.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Replikų apie įvaizdį R.Mikelkevičiūtė sulaukė pasidalijusi įrašu apie naują savo pokalbių šou. Moteris pasidžiaugė ne tik nauja laidos studija, bet ir nauju savo stiliumi. Pasirodo, ateinančiame sezone žiūrovai ją išvys kitokią – pavyzdžiui, dėvinčią džinsus.

„Tai ko tu nori? Nežinau! Bet čia gi balta! Ne, čia yra balkšva, o tai ne tas pats!“. Po tokių kelių mėnesių aš kaip maža mergaitė nauja suknele labai džiaugiuosi savo nauja studija. „Bučiuoju. Rūta“. Šilta, elegantiška, jauki ir šviesi!“, – rašė Rūta.

Visgi nauju jos stiliumi džiaugėsi ne visi – netrukus moteris sulaukė komentarų, kad šie džinsai jai esą netinka. Vienas komentatorius net pareiškė, kad Rūta yra močiutė, besistengianti tapti jauna mergaite.

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė

Galiausiai ji ją sukritikavusiems komentatoriams pateikė atsaką. Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje R.Mikelkevičiūtė neslėpė nuostabos dėl situacijos, susijusios su aprangos stiliumi. Ji šioje situacijoje įžvelgė ir gilesnę problemą.

„O čia tai geras! Nebūčiau dabar to rašiusi tikrai, nes visada maniau, kad kaip kas nori, taip tas rengiasi, bet dievaži, likau pakerėta užvirusios diskusijos apie mano stilių ir nustelbusios net pagrindinę temą! Verta aptarti!

„Močiutė panoro tapti mergaite“, – tėškė man vienas gerokai vyresnis vyras (berniukas?) Atsakau mandagiam džentelmenui: „Gerbiamasis, už močiutę ačiū – tapti ja labai norėčiau! Gal dar ankstoka šiek tiek, bet tai būtų mano svajonė!“

„Kur dingo klasika, jūs ne ta Rūta. Netinka“! Klasiką labai mėgstu, bet tai taip kartais nuobodu. Pavargau nuo jos, norisi šėlionių. Nejau jums nesinori?

„Kas čia per „mamos“ kelnės, storina“! Sutinku, storina, bet ir kas? Kodėl gražu tik perkarusi moteris?

Jūs tikrai manote, kad 2 vaikų mama negali taip rengtis ir „mamos“ džinsai ne jai!? Na, ok, bulviakasio kelnės? Staiga prisiminiau Ameriką ir iš corvettės išlipusias dvi 80-ies metų mergaites, kurios mūvėjo aptemptais džinsais, avėjo aukštakulniais, nors, kaip čia pasakius, žingsniukai nebuvo labai tvirti, žvilgėjo raudonais nagais bei lūpomis ir iš abiejų nuotaikų galėjai suprasti – gyvenimas tęsiasi! Tai va, močiutės, kaip norim, taip atrodom, ane!? Gražaus ryto!“, – socialiniame tinkle rašė Rūta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius