Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelis Justina Kazlauskytė kartu su Ricky Martinu nusifilmavo akinių reklamoje

Modelis Justina Kazlauskytė (23) į užsienio mados olimpą žengia šviesos greičiu: pasiūlymų fotografuotis, filmuotis reklamose merginai netrūksta. Štai visai neseniai ji įsiamžino akinių reklamoje kartu su populiariu atlikėju Ricky Martinu.
Justina Kazlauskytė
Justina Kazlauskytė / Asmeninio albumo nuotr.

Ispanijos ir Portugalijos rinkai skirtoje optikos parduotuvės „Opticalia“ reklamoje Justina ne tik demonstruoja naujos kolekcijos akinius, bet ir ispaniškai pasako, kad jai patinka šis prekinis ženklas.

„Reklama yra gana trumpa ir joje pasirodau trijose vietose. Filmavimo darbai vyko visą dieną, iki pat vėlumos. Veiksmas vyko Majamyje, todėl buvo šaunu filmuotis. Užsakovai buvo ispanai, o kadangi jie yra šaunūs žmonės, tai dirbti buvo labai smagu ir linksma“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Justina, kuri mados pasaulyje sukasi ne vienerius metus.

Paklausta, ar teko susitikti su pačiu atlikėju, J.Kazlauskytė pasakojo, kad reklamos filmavimas vyko kelias dienas, o jai būnant filmavimo aikštelėse, jo nebuvo. „Šiaip man patinka jo muzika ir pats yra gražus vyras“, – juokėsi Justina.

VIDEO: Opticalia (Ricky Martin)
VIDEO: MAKING OFF SPOT RICKY MARTIN & OPTICALIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius