-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija atskleidė, kokie kuriozai ją lydi koncertų ture

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija jau įpusėjo turą po Lietuvą. Arenas ant kojų savo balsu pakelianti atlikėja jau kitą pirmadienį, balandžio 2 dieną, su savo turu atvyks į Klaipėdos „Švyturio“ areną, kur surengs nepamirštamą koncertą drauge su Leonu Somovu, Inga Jankauskaite ir penktojo „Lietuvos balso“ sezono dalyviais.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Jevgenij Misevič nuotr.

Monika Marija atvira – pasibaigus „Eurovizijos“ atrankoms ji turėjo šiek tiek laiko atsikvėpti nuo didžiulio tempo, tačiau noras vėl užlipti ant scenos buvo didesnis už bet kokį nuovargį.

„Tikrai turėjau daugiau laiko poilsiui. Tačiau po kelių dienų gavau iš mūsų būgnininko žinutę: „Tai kada mes vėl grosim? Noriu groti!“ ir supratau, kad jau pačiai užteko tų poros dienų ir vėl nekantrauju susitikti su savo muzikantais, klausytojais ir toliau dainuoti“,– entuziastingai sako Monika Marija.

Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Jau tris koncertus Lietuvoje surengusi atlikėja, pasakoja, jog praleidžiant tiek laiko kartu, muzikantai tampa kaip viena šeima, o turo užkulisiai tokie spalvingi, kad prisiminus kai kurias istorijas sunku sutramdyti juoką.

„Kovo 8 dieną koncertas vyko Plungėje, tačiau visos kirpyklos tą dieną ten buvo užsakytos, tad pagalvojau, kad šukuoseną pasidarysiu pati. Tačiau nėra taip lengva suvelti tokio ilgio plaukus pačiai. Juokais paprašiau muzikantų pagalbos. O gavosi taip, kad jie ėmė ir padarė visą šukuoseną! Atsiskleidė netikėti vaikinų talentai!“,- juokiasi Monika Marija, prisimindama, kaip du muzikantai tvarkė jos plaukus prieš pasirodymą, o puikiai pavykus, jų pagalbos paprašė ir kitame koncerte Kėdainiuose. Būtent šio koncerto akimirkomis ir užkulisiais, atlikėja su savo gerbėjais pasidalino ir vaizdo įraše.

VIDEO: MONIKA MARIJA. TURAS. KĖDAINIAI

Monika Marija išduoda, kad kuriozų netruko ne tik užkulisiuose, bet ir pačioje scenoje.
„Pamenu per pirmą koncertą Marijampolėje, viskas praėjo tarsi gerai, koncertas jau ėjo į pabaigą, užlipu ant scenos paskutinei dainai „I will always love you“ ir tarsi periferiniu regėjimu matau, kad man po kojomis tamsi linija. Pagalvojau, kad tai tiesiog laidas. Labai klydau... Aš kaip tik stoviu su aukštakulniais, raudona ilga suknele, dainuoju jausmingą dainą ir jaučiu... kad su aukštakulniu jau įstrigau į skylę, kurią palaikiau laidu.

Tai per dainos kulminacinę dalį aš tiek kovojau, bandydama tą koją ištraukti iš skylės... Nemeluojant buvau įstrigusi per visą dainą! Bijojau jau, ką reikės daryti dainai pasibaigus, negi teks muzikantų prašyti, kad ištrauktų mane“,– juokdamasi pasakoja Monika Marija, kurios kuriozinė situacija scenoje vis tik baigėsi laimingai, o publika šios kovos su grindimis dainos metu, pasak atlikėjos, turbūt nepastebėjo.

Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Jevgenij Misevič nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Monika Marija neabejoja, jog dabar – jos laikas. Atlikėja šiuo metu įrašinėja naują dainą, kurią pristatys jau netrukus ir išduoda, kad jos muzikinis grafikas didžiuliu tempu pildosi net dviems metams į priekį. „Tikrai nežadame sustoti“,– džiugiai patikina Monika Marija.

Įspūdingas atlikėjos šventinis koncertas įvyks jau balandžio antrą dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje ir tiesiogiai per LNK. Tiesioginio eterio metu įvyks ir didysis reporterių atrankos finalas, kuriame žiūrovai, savo balsais galės išrinkti, kuris iš trijų finalininkų, Ignas Lelys, Monika Šalčiūtė ar Kristina Radžiukynaitė, šeštajame „Lietuvos balso“ projekto sezone užims projekto reporterio vietą.

Dar trys turo koncertai įvyks balandžio 6 dieną Alytuje, baladžio 27 dieną Šiauliuose ir balandžio 30 dieną Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius