Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moniką Mariją gimtadienio proga stebino mokiniai ir kolegos: „Nesitikėjau, kad teks susigraudinti“

Gegužės 31-ąją atlikėja Monika Marija Paulauskaitė šventė savo 21-ąjį gimtadienį. Staigmenų tądien Monikai Marijai tikrai netrūko – ją sveikino kolegos ir buvę mokiniai, atlikėja gavo netikėtų dovanų.
 Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Paskutinę pavasario dieną gimusi Monika Marija šiemet gimtadienio vakarėlio neplanavo. Piešingai, pasirinko dieną pradėti aktyviai – nuo sporto treniruotės: „Džiaugiuosi, kad mano treneris Saulius yra tas žmogus, kuris labiausiai mane motyvuoja ir suteikia pasitikėjimo savimi. Noriu, kad su tokia pozityvia energija prasidėtų ne tik mano gimtadienis, bet ir visos dienos ateinančiais metais!“

Smagios staigmenos Moniką lydėjo visą gegužės 31-ąją. Artėjant antrajam „Lietuvos balsas. Vaikai“ sezonui, pirmojo sezono dalyviai projekto mokytojai sukūrė video sveikinimą. Projekto laureatės Milėjos Stankevičiūtės iniciatyva suburta bendraamžių komanda, kurią sudarė dalyviai Nojus, Airidija, Aistė, Gedas, Milėja, Gerda, Paulius, Jessica, sudainavo mokytojai Monikai Marijai „Su gimimo diena“.

VIDEO: Lietuvos Balsas. Vaikai dalyviai sveikina Moniką Mariją su gimtadieniu

Idėjos autorė dalinosi, kad sunku nebuvo, mat dauguma projekto dalyvių iki šiol beveik kasdien bendrauja, jei ne susitikę, tuomet socialiniuose tinkluose, tad jai teko tik priminti apie artėjantį mokytojos gimtadienį.

Paklausta apie ryšį su Monika, Milėja džiaugėsi, kad ryšys su mokytoja išliko toks pats tikras ir nuoširdus, o, pasitaikius progai, kartu padainuoti vienoje scenoje – visada smagu. Taip pat šiltai Monikai Marijai linkėjimus siuntė ir kiti projekto dalyviai, dėkodami už pasitikėjimą, patarimus, girdami jos talentus bei linkėdami išlaikyti Monikos vizitine kortele tapusį paprastumą ir tikrumą.

Pakili nuotaika lydėjo Moniką ir antroje dienos pusėje, besidarbuojant. Aktyviai koncertuojanti projekto „Lietuvos balsas“ 5-ojo sezono nugalėtoja gimtadienio dieną nusprendė užsiimti tuo, ką labiausiai mėgsta – dainuoti.

Savo komandos ji buvo pasitikta itin šventiškai: didžiąją dalį laiko kelyje praleidžianti dainininkė šįkart sėdo į auksinės spalvos aksesuarais ir užrašais puoštą automobilį, o Druskininkų kurorto šventės organizatoriai dainininkę pasitiko su balionais ir vaišėmis.

VIDEO: Sveikiname Moniką Mariją su gimtadieniu!

Po Monikos ir jos grupės pasirodymo, scenoje su fejerverkais ją pasveikino dainininkė, aktorė Kristina Radžiukynaitė, koncerto pasiklausyti atvykę „Lietuvos Balsas. Vaikai“ dalyviai Milėja, Jessica bei Kristupas Kerulis. Druskininkų publikai dainuojant „Su gimimo diena“, į sceną buvo įneštas gimtadienio tortas, puoštas dvigubos M simboliu.

VIDEO: 21-ojo gimtadienio sveikinimai tiesiai į sceną | Monika Marija

Atlikėja, paprašyta pakomentuoti gautas dovanas, kalbėjo: „Labiausiai nustebino ir prajuokino mano praktiško bosisto padovanotas automobilio langų valymo skystis, matyt, jau taps tradicija dovanoti vienas kitam crazy dovanas.

Mano komanda irgi manęs nepamiršo – atvažiavo pasiimti į koncertą puoštu autobusiuku, patys dėvėdami šventines kepuraites ir dainuodami „Su gimimo diena“, o vėliau įteikė specialius maišus koncertiniams rūbams su mano MM herbu!

Nesitikėjau, kad šiandien teks susigraudinti, tačiau mano vadybininkė, padovanojusi labai asmenišką ir nuoširdžią dovaną, privertė persidaryti makiažą... O kur dar mano mokinių iš „Lietuvos Balsas. Vaikai“ sveikinimas…“

Asmeninio albumo nuotr./Tortas Monikai Marijai
Asmeninio albumo nuotr./Tortas Monikai Marijai

21-erių sulaukusi atlikėja gimimo dienos vakare dalinosi emocinga padėka: „Šiandien stipriau nei bet kada supratau, kiek daug mylinčių ir rūpestingų žmonių turiu savo gyvenime. Mano šeima, geriausi draugai, komanda, klausytojai – tikriausiai jų nenusipelnau... Esu nuoširdžiai dėkinga už jų begalinę meilę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius