-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Marija prisipažino pase turinti tik vieną vardą, tačiau atsiliepianti keturiais

Atlikėja Monika Marija Paulauskaitė neseniai visus nustebino kardinaliai pakeitusi įvaizdį, o dabar dar ir pažėrė negirdėtų faktų apie save. Pasirodo, nors ją įprasta vadinti dviem vardais, pase yra įrašytas tik vienas.
Monika Marija Paulauskaitė
Monika Marija Paulauskaitė / A.G. Fotografijos nuotr.

Kaip rašoma televizijos pranešime spaudai, populiarioji atlikėja Monika Marija pokalbių laidos „Vakarėja“ su Martynu Starkumi studijoje pasirodė su savo augintiniu – šešku Haru. Dainininkė pasakojo, kad su naminiu gyvūnu praleido visą karantiną, todėl nusprendė jį pasiimti ir dabar. Dvejų metų šeškas yra itin judrus, mėgsta išdykauti ir net važiuoja kartu su Monika Marija į koncertus.

„Labai pasiilgau dainuoti, man trūksta scenos. Po tos ilgos kelių mėnesių pertraukos atrodo, kad turiu daugiau energijos nei anksčiau“, – po pasirodymo kalbėjo Monika Marija.

A.G. Fotografijos nuotr./Monika Marija Paulauskaitė ir Martynas Starkus
A.G. Fotografijos nuotr./Monika Marija Paulauskaitė ir Martynas Starkus

Dainininkė taip pat atskleidė paslaptį apie savo vardą. Pase ji turi tik vieną – Monikos – vardą.

„Aš atsiliepiu keturiais vardais: Monika Marija, Marija Monika, Monika ir Marija. Tam suteikiu didelių pliusų, nes pati pamirštu vardus“, – prisipažino mergina.

Iš Kelmės kilusi Monika Marija pasakojo, kad atvykti į sostinę ir pradėti savarankišką gyvenimą nebuvo sunku. Čia ji greitai pritapo – merginos sesuo gyveno ir mokėsi sostinėje jau kurį laiką.

„Visas savo atostogos leisdavau Vilniuje. Šis miestas man buvo tapęs tarsi antri namai. Pamenu, paskambinau mamai ir pasakiau, kad nebegrįšiu. Ji pasakė, kad jei pati susirasiu mokyklą, pasirašysiu sutartis, viską susitvarkysiu – galiu kraustytis ir gyventi. Taip būdama 15 metų atsikrausčiau į Vilnių. Tai buvo geriausias sprendimas, kurį padariau“, – paauglystės metus prisiminė dabar jau populiari dainininkė.

Monika Marija atskleidė ir netikėtų faktų apie save. Pavyzdžiui, ji nemėgsta gauti skintų gėlių, merginai jų paprasčiausiai gaila. Monika Marija itin mažai būna namuose ir negali jomis džiaugtis. Gėles, pasak atlikėjos, reikia prižiūrėti, keisti vandenį, karpyti, o ji tam neturi laiko.

„Labai vertinu, kai gaunu gėlių, tačiau man svarbiau pats faktas, kad kažkas pamąstė apie mane, norėjo padovanoti, pasidžiaugti. Tačiau tikrai nemėgstu gėlių ir visur tą pasakau. Esu ne gėlių žmogus. Žinokite, kad jei kažką atnešate, viskas miršta pas mane“, – atvirai kalbėjo atlikėja.

Laidos vedėjas Monikos Marijos taip pat pasiteiravo, kar ji kada nors buvo aklame pasimatyme. Mergina sakė, kad nėra to išbandžiusi – internetinės pažintys jos netraukia. Dainininkė ryžosi ir improvizacijos teatro „Kitas kampas“ užduočiai – rezultatai prajuokino visus studijos žiūrovus.

„Vakarėja“ su Martynu Starkumi – šeštadienio vakarą, 21.00 val. per LRT televiziją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija nusirėžė jos vizitine kortele laikytus plaukus: „Norėjosi kitą etapą pradėti atsinaujinus“

TAIP PAT SKAITYKITE: Monika Marija planuoja įkurti makiažo studiją: svajonės įgyvendinimą dabar stabdo tik karantinas

TAIP PAT SKAITYKITE: Dainininkė Monika Marija skiriasi su „Elitaz“: pradeda naują etapą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius