-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Marija vasarai tapo dar ryškesnė: „Beveik išpildžiau mamos svajonę“

Ilgų plaukų savininke anksčiau buvusi dainininkė Monika Marija per ganą trumpą laiką ne tik nusirėžė plaukus, bet juos ir persidažė. Ir šįkart ne švelnia spalva, o ryškiai oranžine. Galima pamanyti, kad vasarai mergina pasiruošė su kaupu, tačiau idėja gimė tikrai ne spontaniškai – pasikeisti pastūmėjo kūryba.
Monika Marija
Monika Marija / 15min klijuotė

Vasariška kaitra besimėgaujanti Monika Marija vos prieš kelias dienas gerbėjams pristatė naują kūrinį, o kartu su juo – ir naują plaukų spalvą. Šįkart mergina tapo žymiai ryškesnė nei buvo prieš tai.

15min apie naujus pokyčius kalbinta atlikėja sakė, kad plaukus nusidažė paskatinta naujos savo dainos „Žaidimas“. Ir taip sutapo, jog ryški spalva puikiai dera prie vasaros.

Asmeninio albumo nuotr./Monikos Marijos nauja plaukų spalva
Asmeninio albumo nuotr./Monikos Marijos nauja plaukų spalva

„Šis sprendimas nebuvo ilgai planuotas. Tiesiog nuėjau į kirpyklą ir sugalvojome, kad būtų faina padaryti kažką ryškaus vasarai. Ir visą laiką tokie pokyčiai ateina su mano kūrybiniu gyvenimu.

Kai išleidome naują dainą, pradėjome pirmuosius koncertus, reikėjo jiems pasikeisti, pasiruošti. Tad persidažiau plaukus“, – atskleidžia Monika Marija.

Atlikėja džiaugiasi, kad jai plaukus perdažiusi Santa Genevičiūtė puikiai atliko savo darbą – profesionaliai išryškino spalvą.

„Manau, kad tokią spalvą labai lengva padaryti. Koloristė puikiai mokėjo visą techniką, visada padeda išsirinkti spalvas, tai niekada netenka gailėtis. Dabar džiaugiuosi, kad gražiai apkirpo ir nudažė“, – džiaugiasi Monika Marija, kuriai plaukus taip pat pakirpo stilistas Ignas Dilys.

Išreikškite nuomonę apklausoje:

Pasirodo, šios plaukų spalvos visada norėjo ir atlikėjos mama. Visgi pačiai anksčiau nesėkmingai persidažius, dabar savo svajonę ji galėjo išvysti ant dukros plaukų.

„Iš esmės beveik išpildžiau mamos svajonę, nes ji visą gyvenimą norėjo turėti ryžus plaukus. Ji vieną kartą nusidažė ir nesitikėjo, kad taip atrodys, todėl čia buvo jos vienintelis eksperimentas“, – juokiasi Monika Marija.

Pasiteiravus, ar pasiilgo ilgų plaukų, atlikėja sakosi jau seniai dėl to nejaučianti gailesčio. Tai paliko aplinkiniams, o pati į savo galeriją šiuo metu kaupia dar daugiau idėjų, kurias ketina ateityje įgyvendinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius