-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Monika Šalčiūtė paskelbė savaitgalio linksmybių pradžią laikinojoje sostinėje

Interneto sensacija dažnai vadinama Monika Šalčiūtė dar sykį įrodė esanti žvaigždė ne tik virtualioje erdvėje. Šįkart vilnietės šlovės valanda išmušė Kaune. Žinoma šokėja ir televizijos laidų vedėja praėjusią naktį leido gimtadienį pasitinkančiame kokteilių bare „Basement“ ir davė įžangą artėjančio savaitgalio linksmybėms.
Monika Šalčiūtė
Monika Šalčiūtė / Projekto nuotr.

Gerbėjų dėmesys, šypsenos ir žvilgsniai – tai atpildas už energiją ir geros nuotaikos užtaisą, kuriuo M. Šalčiūtė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apdovanojo kauniečius.

Ketvirtąja projekto „Žvaigždė už baro“ dalyve tapusi mergina atidavė visas jėgas, mėgindama įtikti kokteilių baro lankytojams. Be to, vakarėlio šeimininkė paskelbė pradžią artėjančiam ypatingam savaitgaliui, kuomet „Basement by BarBar’a“ minės vienerių metų sukaktį.

Projekto nuotr./Monika Šalčiūtė
Projekto nuotr./Monika Šalčiūtė

„Pirmą kartą čia apsilankius jaučiuosi išties jaukiai. Aplink daug šaunių žmonių. Linkiu, kad pirmąjį gimtadienį pasitinkantis klubas gyvuotų dar ilgus metus ir džiugintų savo lankytojus, o šie nepamirštų kaskart gerai pasilinksminti ir dosniai pildytų baro sąskaitą, – vienai populiariausių Kaune pasilinksminimo vietų savo sveikinimą skyrė M. Šalčiūtė ir juokais pridūrė. – Čia besilinksminantiems svečiams linkiu, kad nepaisant suvartotų kokteilių kiekio, visi išliktų ant savo kojų.“

Dar prieš debiutą projekte Monika pabrėžė nevartojanti alkoholio ir netgi niekada jo neragavusi. Tačiau tai nesutrukdė jai išjudinti vakaro publiką. Mergina iš anksto buvo nusiteikusi darbą atlikti nepriekaištingai ir šį planą sėkmingai įvykdė – vikriai rinko ir tiksliai dozavo savo pasirinkto kokteilio ingredientus, o greta gėrimų kiekvienam klientui padovanodavo po plačią šypseną.

Projekto nuotr./Monika Šalčiūtė
Projekto nuotr./Monika Šalčiūtė

Dažnas džentelmenas ilgai negalėjo atitraukti akių nuo Monikos biusto ir viliokiškai atidengtų kojų. Mergina šypsosi, esą šelmiška apranga buvo iš anksto suplanuota jos pasirodymo dalis. Šou programą savo virtuoziškais pasirodymais jai padėjo surengti vienas geriausių barmenų Lietuvoje Mantas Zujus, meistriškai žongliravęs buteliais ir atlikinėjęs kitus aukšto pilotažo triukus. Vienas jų – „barmeniškas krepšinis“ – taiklus ledo kubelio metimas iš kito baro galo tiesiai M. Šalčiūtei už palaidinės.

„Vakaras buvo labai linksmas. Galbūt lankytojų norėjosi matyti dar daugiau. Tikriausiai jie ruošiasi penktadienio vakarui, kai čia vyks klubo gimtadienio fiesta. Tikiuosi, kad su šia kauniečių publika dar turėsiu progos susitikti, – paryčiais, baigdama savo pasirodymą, kalbėjo M. Šalčiūtė. – Manau, visi suprato, jog nesu profesionali barmenė ir į mano pasirodymą žiūrėjo geranoriškai. Šiaip ar taip, aš tikrai nuoširdžiai stengiausi ir, regis, viskas pavyko puikiai!“

Pramogų pasaulio atstovų turnyre „Žvaigždė už baro“ įsivyravo lygybė. Čia jėgas išbandė tiek pat dailiosios ir stipriosios lyties atstovų. Po Ramūno Rudoko, Natalijos Bunkės, Sauliaus Skambino ir M. Šalčiūtės estafetę už baro ketina vėl perimti vyriškosios kompanijos narys. Organizatoriai kitą ketvirtadienį žada pristatyti gerai žinomą humoristą. Kol kas nepralenkiama turnyro lydere išlieka N. Bunkė, per vakarą pagaminusi gerokai per šimtą kokteilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius