-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Monika Šalčiūtė viešumoje pasirodė su mylimuoju Dovydu: nepaleido vienas kito rankų

Iš viešumos jau kurį laiką dingusi Monika Šalčiūtė tyliai džiaugiasi savo laime. Šiltus jausmus jos gyvenime atsiradusiam mylimajam puoselėjanti mergina, ketvirtadienio vakarą su juo pasirodė viešumoje.
Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas
Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas / Šou „Kitokie pasikalbėjimai“ nuotr.

Monika Šalčiūtė apie savo meilės reikalus niekada neatviravo. Tačiau, matyt, naujasis jos išrinktasis Dovydas Bagdonas – rimtas pretendentas į širdį, su kuriuo ji nevengia rodytis ir viešumoje.

Vienas kito rankų nepaleidžianti pora ketvirtadienio vakarą leido Vilniuje, internetinės laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ filmavime. Čia jiedu klausėsi Justino Jankevičiaus pokalbio su žurnaliste Rita Miliūte.

Atvirauti apie santykius Monika Šalčiūtė ir šįkart nebuvo linkusi. Mergina nepanoro atskleisti, nei kaip su Dovydu susipažino, nei kiek laiko yra kartu.

„Nežinau, ar tokią informaciją galiu skleisti nepasitarusi su antrąja puse, kai Dovydo šiuo metu šalia nėra“, – 15min sakė Monika. Ji tik užsiminė, kad su Dovydu susipažino labai neįprastomis aplinkybėmis ir pirmąjį žingsnį žengė būtent jis.

Ir nors pora kartu praleidžia daug laiko, kol kas apie gyvenimą kartu negalvoja. „Manau, kad dar ankstoka“, – sako Monika.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Monika Šalčiūtė

Likus vos kelioms dienoms iki Naujųjų metų, Monika neslepia, kad juos sutiks kartu su širdies draugu bei keliais artimais bičiuliais. „Niekur iš miesto neišvyksime, minėsime labai ramiai“, – sako Monika.

Tiesa, ji norėtų kuo greičiau užbaigti 2017-uosius, mat šie jai buvo vieni sunkiausių.

„Tiesą sakant, tai buvo vieni blogiausių metų mano gyvenime, iki kol sutikau Dovydą. Buvo sunku ir emociškai, ir asmeniniame gyvenime nebuvo lengva, darbuose, savo pačios nesuvaldyme. Šie metai tikrai buvo labai sunkūs“, – 15min atviravo Monika.

Beje, apie tai, kad šalia turi mylimą žmogų, Monika gerbėjams jau buvo užsiminusi spalio mėnesį – tąkart socialiniuose tinkluose dalijosi įrašais, kuriuose Dovydas ją bučiuoja. 15min žiniomis, vilnietis vaikinas dirba programuotoju viename komerciniame banke.

Šou „Kitokie pasikalbėjimai“ nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas
Šou „Kitokie pasikalbėjimai“ nuotr./Monika Šalčiūtė ir Dovydas Bagdonas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius