Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Moterų ralio“ finiše – netikėtos sužadėtuvės: dalyvei po 5-erių metų draugystės pasipiršo mylimasis

Šeštadienio vakaro „Moterų ralio“ finišas vienai jo dalyvei įsiminė visam gyvenimui. Komandos „Turbo varnos“ narė Gintarė Viduolytė vos išlipusi iš automobilio sulaukė pasiūlymo tekėti.
Sužadėtuvių „Moterų ralio“ finiše akimirka
Sužadėtuvių „Moterų ralio“ finiše akimirka / Organizatorių nuotr.

Šeštadienio vakaras Vilniaus Gedimino prospekte buvo ne tik neįprastai karštas, bet ir labai romantiškas. Praeiviai akimirką galėjo pasijausti esantys romantinio Holivudo filmo dalimi. „Moterų ralio“ finiše vienos dalyvės laukė itin jausminga staigmena.

Vos tik komanda „Turbo varnos“ Gedimino prospekte kirto finišo liniją, ekipažo automobilio vairuotojos Gintarės Viduolytės pasveikinti atėjęs draugas Tautvydas Daukšys išsitraukė žiedą, priklaupė ant kelių ir paklausė jos, ar ši sutiktų už jo tekėti. Skambant aplinkinių ovacijoms, Gintarė mylimajam ištarė lemtingąjį „taip“.

Organizatorių nuotr./Sužadėtuvių akimirka
Organizatorių nuotr./Sužadėtuvių akimirka

„Visa diena buvo kupina įspūdžių, o prie finišo dar laukė pasipiršimas Buvau netekusi žado, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad Tautvydas tam ryšis tokią dieną ir prie tiek daug žmonių“, – 15min kalbėjo penktąjį kartą „Moterų ralyje“ dalyvavusi G.Viduolytė.

Pasak Gintarės, jos sužadėtinis nėra tas žmogus, kuris staigmenas rengtų dažnai, tačiau, kai prisiruošia, tai nustebina ne tik ją, bet ir visus aplinkinius. „Svarbu ne kiekybė, o kokybė“, – juokaudama sako ji.

Kaune dirbanti ir gyvenanti pora kartu jau penkerius metus. Gintarė dirba teisininke, Tautvydas vadovauja automobilių remonto įrankių pardavimu užsiimančios įmonės padaliniui. Būtent jis moterį ir užkrėtė meile automobiliams. Viso „Moterų ralio“ metu vyras savo išrinktąją palaikė su draugų kompanija.

Organizatorių nuotr./Sužadėtuvių akimirka
Organizatorių nuotr./Sužadėtuvių akimirka

„Abu esame pamišę dėl automobilių sporto. Prasidėjus šiltajam sezonui visa laisvalaikį skiriame su automobiliais susijusiems renginiams. Anksčiau dalyvaudavome slalomuose, dabar dažniausiai esame žiūrovai. Taip pat priklausome „Wrap freaks“ komandai, su kuria dalyvaujame žiedinėse lenktynėse“, – pasakojo G.Viduolytė.

Gintarė sako, kad konkrečios datos vestuvėms su Tautvydu dar nėra numatę, kol kas nori pasidžiaugti sužadėtuvėmis. Tačiau pora neatmeta galimybės, kad automobilių sportas gali tapti ir jų vestuvių tema. Tačiau konkrečių idėjų atskleisti nenori – taip neliktų staigmenos svečiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius