Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mr Gay Europe“ konkurse Lietuvai atstovausiantis Mindaugas Grudzinskas: „Ryžausi apginti Lietuvos gėjų garbę“

Austrijoje birželio 7-15 dienomis vyks konkursas, skirtas homoseksualiems vyrams „Mr Gay Europe“, kuriame gali dalyvauti atranką praėję šalių atstovai gėjai. Lietuvai atstovauti pasišovė Mindaugas Grudzinskas, prieš kurį laiką žiniasklaidai papasakojęs savo gyvenimo ir meilės istoriją – vyras emigravo į Vokietiją tam, kad galėtų susituokti su savo mylimuoju.
„Mr Gay Europe“ konkurse Lietuvai atstovausiantis Mindaugas Grudzinskas (dešinėje)
„Mr Gay Europe“ konkurse Lietuvai atstovausiantis Mindaugas Grudzinskas (dešinėje)

Modeliu dirbantis vaikinas kiek anksčiau portalui Žmonės.lt papasakojo visą savo meilės istoriją – kaip sutiko ir pamilo dabar jau teisėtą savo sutuoktinį Wofgangą, kaip emigravo į Vokietiją ir kaip vis dar tikisi, kad diena, kai tėvynėje bus įteisintos homoseksualų vestuvės, tikrai išaus.

Ir nors Mindaugas tikino į Lietuvą grįžti neplanuojantis dėl nepalankių gėjams gyvenimo sąlygų, tačiau „Mr Gay Europe“ žaviausio gėjaus rinkimuose jis teigė atstovausiąs Lietuvai.

VIDEO: Mr. Gay Europe 2012 - Swimwear Challenge - Final (HD)

„Delegatai į konkursą atvyksta iš skirtingų Europos šalių – po vieną iš savo šalies. Kadangi Lietuvoje nebuvo surinktas tam tikras atstovų skaičius, atranka neįvyko, todėl tokiu atveju norintys dalyvauti registruojasi patys siųsdami dalyvio anketą organizatoriams. Jie priima sprendimą, ar esi tinkamas dalyvauti: turi pereiti keturis etapus, po kurių jau esi oficialus dalyvis ir šalies atstovas. Galiu pasidžiaugti, kad aš jau patekau į „Mr Gay Europe“, – džiūgavo Mindaugas.

Vaikinas teigė, kad į konkursą žiūri rimtai, mat ir pasiruošimas laukia nemažas: reikės pristatyti savo šalį, parodyti talentą, atlikti rašymo ir piešimo testą, sužibėti maudymosi glaudžių konkurse, gerai pasirodyti filmavimuose ir sudominti interviu metu. Vaikinas teigė, kad talentų konkursui jau sugalvojo pasirodymą – jis „atliks gimnastinį šokį su riedučiais“.

Laimėjimą skirtų tolerancijos gėjams stiprinimui

Paklaustas, ką jam reikštų laimėjimas tokiame konkurse, Mindaugas atviravo, kad tai būtų dar vienas laiptelis aukštyn link jo siekio tolerancijos gėjams.

„Nenoriu pakeisti viso pasaulio, taip pat negaliu pakeisti žmonių minčių ir mąstymo, bet jei mes paremsime ir padėsime vienas kitam, mes galime tapti stipresni ir stipresni kovoje už gėjų teises Europoje. Jei tapsiu laimėtoju, aš padarysiu viską, kad homoseksualių žmonių gyvenimas Europoje pagerėtų“, – ryžtingai dėstė Mindaugas.

Jeigu nepavyks sužibėti konkurse, Mindaugas teigė per daug nenusiminsiąs, mat savotiška pergalė jau yra tai, kad jis pasiryžo atstovauti savo gimtinei.

„Jei nelaimėsiu, tikrai tai priimsiu aukštai iškėlęs galvą, kadangi svarbiausias žingsnis jau žengtas – ryžausi apginti Lietuvos gėjų garbę, nes be manęs neatsirado norinčių dalyvauti. Gal išsigando, nes visas renginys bus filmuojamas, dalyvaus žurnalistai. Gal bijo, kad viskas vėliau gali būti paviešinta“, – svarstė Mindaugas.

Vaikinas prašo palaikymo šiame konkurse, todėl norintys už jį balsuoti, tai padaryti galėsite nuo birželio 1 iki 14 dienos paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius