Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mylimąjį „X faktoriaus“ žvaigždė prancūzė Clara sutiko savo pačios kavinėje

Prancūzė Clara ir lietuvis Arūnas – vieni ryškiausių šių metų projekto „X faktorius“ dalyvių. Kiekvieną sekmadienį jie žiūrovams dovanoja mažą menišką spektaklį, įkvėptą meilės šokiui ir vienas kitam. Šokis juos suvedė ir vienija iki šiol.
Clara Giambino su mylimuoju Arūnu
Clara Giambino su mylimuoju Arūnu / TV3 nuotr.

Apie tai, kaip gimė jų meilė ir ar skamba poros vestuviniai varpai, Clara papasakojo laidoje „Pasaulis pagal moteris“, kurią žiūrovai galės išvysti sekmadienį 10 val. per TV3, pažymima televizijos pranešime spaudai.

Clara Lietuvoje gyvena jau beveik 4 metus. Čia ji atvyko gavusi kvietimą prisijungti prie Kauno šokio teatro „Aura“. Šis pasiūlymas pakeitė merginos gyvenimą – Lietuvoje ji pati ėmė rengti pasirodymus. Taip pat ji čia turi ir savo kavinę, kurioje pirmąsyk susitiko su savo gyvenimo meile, šokėju bei choreografu Arūnu.

Judviejų meilė tiktų geriausiam romanui, kuriame svarbų vaidmenį vaidintų ir karantinas, ir bendra aistra šokiui, ir skaniausi desertai. Laidai Clara papasakojo visą istoriją, kuri stebina savo atsitiktinumų ir dėsningumų seka. Bet juk būtent taip ir būna nuostabiausiose meilės istorijose...

Pora ir scenoje, ir gyvenime

Nedrąsiai užgimę jaunuolių jausmai neblėsta iki šiol – pora kartu gyvena, augina katiną ir šunį, kartu su didžiausiu atsidavimu rengiasi pasirodymams „X faktoriaus“ scenoje ir nedrąsiai pasvarsto apie ateitį.

„Aš labai norėčiau būti čia. Jei būtų proga augti Lietuvoje, man būtų labai smagu čia gyventi“, – sako Clara, kuriai savirealizacija yra vienas svarbiausių dalykų.

TV3 nuotr./Clara Giambino su mylimuoju Arūnu, Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Clara Giambino su mylimuoju Arūnu, Kristina Rimienė

Mergina, kuri vos netapo medike, drąsiai sekė savo svajone šokti. O dabar ji pildo kitą savo svajonę – dainuoti.

„Ant scenos noriu būti drąsesnė, dar labiau atverti savo balsą. Jau daug padariau – pirmuose „X faktoriaus“ pasirodymuose buvau visiškai drovi, o dabar galiu ant scenos padaryti daugiau. Labai norėčiau patekti į finalą“, – neslėpė laidoje „Pasaulis pagal moteris“ Clara.

TV3 nuotr./Clara Giambino su mylimuoju Arūnu, Kristina Rimienė
TV3 nuotr./Clara Giambino su mylimuoju Arūnu, Kristina Rimienė

Arūnas visuomet palaiko savo mylimąją, kuriai negaili gražių žodžių – susižavėjimas jo akyse kartais už juos net iškalbingesnis. Vaikinas atviras – jam patinka Claros kitoniškumas, gebėjimas išlikti savimi ir drąsa.

Judviejų istorija ne vieną gali įkvėpti išdrįsti ieškoti savęs, leisti sau atsiskleisti ir nebijoti keisti gyvenimo. Kas žino, galbūt gražiausi ir įdomiausi dalykai dar laukia ateityje?

Laidos vedėja Kristina Rimienė neslėpė, kad dar nėra mačiusi taip gerai šokančio lietuvio, tad pasidomėjo, iš kur kilo jo aistra šokiui. Arūnas papasakojo apie savo paieškas, kurios atvėrė jam visą pasaulį, ir, galų gale, suvedė su Clara.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius