Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkė išpildė sūnaus svajonę: sužinojęs, kad skris oro balionu, šis apsiverkė

Atlikėja Natalija Bunkė (38) savo sūnui Kristupui (9) surengė nepamirštamą staigmeną – dovanojo skrydį oro balionu. Nors jos sužadėtinis Edgaras Eidėjus skristi kartu pabijojo, garsi moteris į kompaniją pasikvietė savo sesę Kristiną Ivanovą ir atlikėją Liepą Mondeikaitę. Vaikas į savo svajonės išsipildymą reagavo labai jautriai – neslėpė džiaugsmo ašarų.
BeFunky-collage (19)
Natalija Bunkė išpildė savo sūnaus svajonę

Kristupas jau ne kartą buvo užsiminęs tiek savo tėčiui Danieliui Bunkui, tiek pačiai Natalijai, kad nori skristi oro balionu.

Pavyzdžiui, vieną dieną, visai netikėtai, netoli Natalijos namų leidosi oro balionai. „Sūnus greitai stojo ant paspirtuko ir važiavo žiūrėti, kaip gi ten tie balionai leidžiasi. Emocijų jam buvo belekiek“, – kalbėdama su 15min juokiasi atlikėja.

Natalijos geras pažįstamas Giedrius Leškevičius, su kuriuo moteris dažnai susitinka renginiuose, yra oro balionų pilotas, todėl ji nedelsdama su juo susisiekė.

„Supratau, kad maža tikimybė, jog dar bus vietų, bet labai paprašiau ir išėjo kažkaip įlįsti. Oreivystės centras labai greitai viską suderino ir kitą dieną jau galėjom kilti“, – atvirauja N.Bunkė.

Nors sūnui tai buvo pirmas kartas, pati dainininkė yra ir anksčiau du kartus skridusi oro balionu kartu su Giedriumi. Todėl dabar nutarė išpildyti ir Kristupo svajonę.

Tiesa, iš pradžių Natalija rezervavo skrydį trims žmonėms: sau, sūnui ir sužadėtiniui Edgarui, tačiau galiausiai jis skristi nesutiko, nes bijojo.

Tai buvo paskutinė Kristupo diena mokykloje šiais mokslo metais. Tądien berniukas su klase vyko į ekskursiją, o po jos Natalija pasiūlė važiuoti pavalgyti kartu su ja ir jo krikšto mama Kristina Ivanova bei Liepa Mondeikaite. Visa kompanija nuvyko prie Baltojo tilto, o Kristupas nė neįtarė, kad jie keliauja ne valgyti, o pildyti jo svajonės.

„Kai aš jau prisipažinau, kad einame ne valgyti, o skristi oro balionu, sūnus nepatikėjo. Liepė baigti apgaudinėti. Kai jau tikrai suprato, kad skrisime – apsiverkė“, – prisimena Natalija.

Į savo norų išsipildymus Kristupas reaguoja labai jautriai. Pavyzdžiui, kai per Kalėdas gavo kompiuterį, jis verkė ir netgi dėkojo Dievui. Anot Natalijos, berniukas nebijo rodyti savo emocijų, yra visiškai laisvas ir elgiasi taip, kaip jaučiasi. „Dėl jo tikrų emocijų aš galėčiau padaryti viską“, – pripažįsta N.Bunkė.

Atlikėjos teigimu, kilti buvo baisiausia. O kai balionas buvo maždaug kilometro aukštyje, vaikas ėmė žvalgytis ir pamažu atsipalaidavo.

Kompanija apie valandą skrido virš Vilniaus link Pagirių, matė Gedimino pilį, Kristupo tėčio namą. „Buvo smagu apžiūrėti pažįstamas vietas iš viršaus“, – sako dainininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius