-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

N.Bunkės ir E.Eidėjaus šventėje – būrys draugų: linkėjo šeimos pagausėjimo

Dainininkė Natalija Bunkė ir jos sužadėtinis Edgaras Eidėjus artimiausius bičiulius pakvietė į išskirtinę šventę.
Merūnas ir Erika Vitulskiai, Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Jonas ir Simona Nainiai
Merūnas ir Erika Vitulskiai, Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus, Jonas ir Simona Nainiai / Renginio organizatorių nuotr.

Pora surengė privatų savo parduotuvės atidarymą. Pasak N.Bunkės, jos kuriamo verslo sėkmei prireikė ypač daug jėgų ir pastangų, tačiau naujos parduotuvės atidarymas ir klientų lojalumas įrodo, kad jei sieksi savo tikslo nuoširdžiai, pasisekimas garantuotas, rašoma pranešime spaudai.

„Su Edgaru esame be proto laimingi. Į šį verslą įdėjome labai daug pastangų ir meilės. Tikriausiai ne veltui draugai šį mūsų verslą vadina šeimos pagausėjimu ir linki plėstis dar ir dar. Šiandien ne vienas dalino tokius palinkėjimus.

Pamenu, kaip viskas prasidėjo. Sėdėjau namuose, koncertų buvo apmažėję, pinigų taip pat nebuvo, ir nutariau sukurti pirmą puokštę – orchidėją. Dabar galbūt ji neatrodytų tobula, kažkur matytųsi klijai, gal vazonas ne toks dailus, bet nuo jos viskas ir prasidėjo. Draugai ėmė prašyti pagaminti puokštes jiems. Liepa Mondeikaitė buvo viena pirmųjų, įsigijusių mano kurtą kompoziciją. Ir sėkmė pati aplankė. Vos pasidalinus socialiniuose tinkluose savo kūryba, visi ėmė ja žavėtis, visi manimi patikėjo.

Šiandien į parduotuvės atidarymą susirinko patys artimiausi ir ištikimiausi draugai. Prisimindama verslo pradžią, šiandien greitai sukūriau puokštę iš orchidėjų, kaip simbolį, kuris lydės mus į naujas sėkmės viršūnes. Ši puokštė stovės čia ir pasitiks visus parduotuvės svečius, primindama, nuo ko viskas prasidėjo“, – verslo subtilybėmis dalinasi N.Bunkė.

Šventės svečiai:

N.Bunkės sužadėtinis E.Eidėjus šeimos versle užima direktoriaus pareigas. Pasak jo, darbe kyla įvairių iššūkių, tačiau neįveikiamų kliūčių nebūna:

„Mes su Natalija esame puikus tandemas, ji užsiima kūrybine veikla, aš rūpinuosi techniniais, finansiniais klausimais. Esame pasiskirstę atsakomybes ir judame pirmyn. Dabar atidarėme fizinę parduotuvę, kad mūsų klientai dar patogiau galėtų apsipirkti ne tik internetu, bet ir gyvai. Turime didelį ne tik vienas kito, bet ir aplinkinių palaikymą. Manau, jeigu ir toliau judėsime tokiais tempais, mūsų verslas plėsis ir augins sėkmę.“

Pasveikinti N.Bunkės ir E.Eidėjaus rinkosi artimiausi bičiuliai, tarp kurių buvo ir verslininkas Danielius Bunkus, atlikėja Liepa Norkevičienė, operos solistas Merūnas su žmona Erika, Jonas ir Simona Nainiai, socialinių tinklų žvaigždės Naglis Bierancas ir Lukas Gricius, vestuvių organizatorius Liutauras Galinis, atlikėja Jessica Shy bei kiti.

Renginio organizatorių nuotr./Šventės akimirka
Renginio organizatorių nuotr./Šventės akimirka

Susirinkusių svečių laukė išskirtinės vaišės – specialiai vakarui ruoštos austrės su gardžiais pagardais ir įmantrūs užkandžiai, kuriuos ruošė garsenybių itin vertinamas virtuvės šefas Gediminas Albrichtas. Taip pat sukurti šventinę atmosferą padėjo ir N.Bunkės mėgstama dekoracijų įmonė „Mirata“, rašoma pranešime spaudai.

Nors ši šventė buvo skirta artimiausiems bičiuliams, visgi N.Bunkė nepamiršta ištikimų gerbėjų ir žada stebinančių naujienų: „Šį kartą norėjosi svarbią progą paminėti tik su artimiausiais. Būtent jie visi buvo kartu ir matė iš arti Homedecorbynb.lt verslo pradžią. Norėjosi visiems padėkoti už palaikymą ir motyvaciją judėti savo svajonės link.

Mano sekėjai, parduotuvės naujienų prenumeratoriai žino, kad jiems visuomet parengiu pačių geriausių pasiūlymų. Nuo šiandien kviečiu užsukti ir viską pamatyti gyvai, sostinės Žvėryno rajone, Kęstučio g. 51. Ten rasite ir mane, tad tikrai galėsime ir patarimais pasidalinti, ir apkalbėti visą jūsų laukiantį asortimentą“, – kalbėjo N Bunkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius