-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Naglis Bierancas papasakojo apie blogiausią patirtą pasimatymą: „Ryte teko klausti vardo“

Netrukus kino teatrus pasieks naujausia lietuviška romantinė komedija, kurios pagrindinė filmo herojė, įkūnyta aktorės Jurgitos Jurkutės-Širvaitės, leisis į aklų pasimatymų karuselę. Viena iš jos porų taps netikėtą ir įsimintiną personažą sukūręs Naglis Bierancas.
Naglis Bierancas
Naglis Bierancas / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 2 Komedija Kinas

Fotografas ir šokėjas atskleidė, kad jo kurtas personažas tobulo pasimatymo dar nepatyrė.

„Manau, jam labiausiai patiktų pasimatymas užsienyje, kur jo niekas nepažįsta ir žmogus galėtų pilnai atsiskleisti. Bet koks šiltesnis dėmesys jam kirstų per kelius“, – juokėsi įsimintiną vaidmenį sukūręs žinomas vyras.

Naglis Bierancas filme „Tobulas pasimatymas“:

VIDEO: Naglis Bierancas filme „Tobulas pasimatymas“

Naglis pasakojo, kad tobulas pasimatymas jam ir jo herojui – gana panašus. „Man tobulas būtų toks, kuriame nereikėtų kažkuo apsimetinėti, galėčiau būti savimi – be povyzos, maivymosi ir svarstymų, kaip „turėčiau“ elgtis. Man labiausiai patinka ne pirmieji, o tie vėlesni pasimatymai. Pirmuosius susitikimus su žmonėmis pražaidžiame, o vėliau pradeda skleistis tikroji asmenybė“, – sakė socialinių tinklų žvaigždė.

Žinomas vyras atskleidė, kad yra patyręs ir ne itin nusisekusių pirmųjų pasimatymų. „Baisiausias pasimatymas buvo kai pasikviečiau žmogų į svečius, o pats išgėręs nulūžau. Ryte atsikėlus teko paklausti: „Koks tavo vardas?“ Juokingiausia, kad mane ir nurengė, paguldė, o aš nieko nepamenu. Beje, antro pasimatymo nenorėjau būtent aš, o tas žmogus – norėjo. Net ir plyšęs palikau įspūdį“, – juokėsi fotografas ir šokėjas.

Filmo anonsas:

VIDEO: TOBULAS PASIMATYMAS | Trailer | 2020.01.03

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius