Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė – apie gyvenimą aukštyn kojomis apvertusį mylimąjį Edgarą ir priaugtus 15 kilogramų

Natalija Bunkė neslepia – nuo santykių su mylimuoju Edgaru Eidėjumi pradžios ji priaugo 15 kilogramų. Tačiau apvalios kūno formos iš jos populiarumo neatėmė. Net priešingai – atlikėja, grupių „Pop Ladies“ ir „Yva“ lyderė sako šiandien besijaučianti tokia pat moteriška, patraukli, komplimentų jai negaili ne tik gerbėjai, bet ir Edgaras.
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus
Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus / LNK nuotr.

„Nei man, ne aplinkiniams tai visiškai nerūpi, priešingai nei tada, kai dėl gyvenimo dramų buvau liesa kaip siūlas“, – laidoje „Bus visko“ prisipažino Natalija.

Prieš dvejus metus ji sako svėrusi maždaug 54 kilogramus. Tuomet esą visi sakė, kad „kažkas su ja negerai“. Laidoje Natalija sako prisimenanti ir situaciją, kai atvykusi į vieną televizijos laidą sulaukė prodiuserio klausimo – gal jai reikia pagalbos?

„Atrodžiau tikrai per liesai. Tačiau taip jau yra mano gyvenime – jei man su galvele ne viskas gerai, tas svoris krenta", – prisipažino ji.

Būtent tuomet, prieš dvejus metus, ji tikino išgyvenusi sunkų etapą, o vėliau, sutikusi Edgarą, po truputį ėmė atsigauti – gyvenimas nušvito kitomis spalvomis.

Pažintis su Edgaru užsimezgė netikėtai – ji, pažadėjusi savo kurtas orchidėjų kompozicijas nusiųsti bičiulei į Londoną, suprato, kad užsiimti siuntomis ji visai neturi laiko. Tuomet draugės sutarė, kad Natalija gėles įduos bičiulės pusbroliui.

„Draugė sako – tu paduok viską mano pusbroliui, jis paims dėžes Kaune ir jis sutvarkys viską. Taip mes su Edgaru susitikome. Stalčius išvažiavo – jis tikrai toks labai gerai, nerealiai atrodantis vyras. Tada ji sako – jis dar ir kriminalistas! Oo, uniforma! Tada išvis rankelės nusviro...“ – šiandien lemtingą pažintį prisimena Natalija.

Netrukus pora ėmė vis daugiau bendrauti – ryšys peraugo į gražią draugystę, draugystė – į meilę.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Asmeninio albumo nuotr. /Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

Pasak Natalijos, jiedu su Edgaru – labai skirtingi, tačiau ją sužavėjo jo ramybė, kurios jai gyvenime labai trūko. Tuo tarpu save ji vadina impulsyvia cholerike. "Jis žino, kaip susitvarkyti su visokio plauko žmonėmis, kantrybės jis turi labai daug", – pasakojo ji.

Būdama su Edgaru ji sako perėmusi jo ramumą ir net pakeitė savo kasdienius įpročius, ją apėmė neretai sveikų santykių pagrindu laikomas saugumo jausmas.

Gyvenant ramiai ir jaukiai namai vis dažniau ėmė kvepėti Natalijos kulinariniais šedevrais, todėl moteris neslepia – ir pati nepastebėjo, kaip priaugo kelis kilogramus. O vėliau ir dar kelis.

„Dėl to begalinio atsipalaidavimo skrandyje atsivėrė šulinys. Aš ne tai, kad valgau, aš ėdu, šluoju. Edgaras kartais sako – aš gyvenime negalėjau patikėti, kad ta Bunkė, kurią aš matau telike, kad ji šitaip ėda, kaip šiukšliadėžė. Ir silkę, ir tortą, agurkus, pomidorus, riešutus – ir viską vienu metu. Mes net juokaujame – kartais aš atsisėdu, išpučiu pilvą ir sakau – ar miela?“ – laidoje „Bus visko“ linksmai kalbėjo Natalija.

Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

Ji pasakojo, kad Edgaras iki susipažindamas su ja, labai mėgo itin susitvarkiusias, iki menkiausių smulkmenų savo išvaizdai reiklias moteris, vertino liekną kūną.

"Moteris su dideliu pilvu nelabai traukia akį, bet juk... jei mane myli, mylėsi visokią?" – svarstė Natalija.

Laidoje „Bus visko“ ji pasakojo apie sūnų Kristupą, dėl kurio auklėjimo jai teko konsultuotis ir su psichologais. Natalija neslepia, kad sūnaus auginimas augina ir ją pačią – tenka mokytis į tam tikrus dalykus pažiūrėti kitaip, išmokti kalbėtis su vaiku, kad šis ją imtų girdėti, rasti raktą į jo jausmus.

Raktą į Kristupo širdį rado ir Edgaras - šiandien jiedu yra neišskiriami draugai.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15 kilogramų priaugusi Natalija Bunkė: „Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu!“

TAIP PAT SKAITYKITE: Kalėdinė dvasia – Natalijos Bunkės namuose: neįprastą eglę puošė ir sūnus, ir mylimasis Edgaras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius