Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė atnaujino savo vasaros rezidenciją: su mylimuoju Edgaru kraustysis į pajūrį

Nuo liepos mėnesio į savo namus Klaipėdoje persikraustysianti Natalija Bunkė pasirūpino, kad niekas vasaros rezidencijoje negadintų nuotaikos. Tad su širdies draugu Edgaru savaitgalį ėmėsi remonto darbų ir kartu sutvarkė seniai akį rėžusius laiptus.
Natalija Bunkė pati atsinaujino laiptus savo namuose
Natalija Bunkė pati atsinaujino laiptus savo namuose / Asmeninio albumo nuotr.

„Visas namas neblogai įrengtas, o tie caro laikų laiptai gadino visą vaizdą. Ilgai svajojau juos atnaujinti, bet investuoti į namą, kuriame gyvename du mėnesius per metus, atrodė kvailai. Tad nusprendžiau, kad pasidarysiu pati“, – juokiasi Natalija.

Prie laiptų renovacijos prisidėjo ir dainininkės mylimasis Edgaras. Kartu paderinę spalvas, savaitgalį ėmėsi ir darbų.

„Man labai smagu viską padaryti savo rankomis, tada ir būti namie visai kitoks jausmas. Kiekvienas namo kampelis yra mano apčiupinėtas, nuglostytas ir pakeistas, todėl, jei tik galiu, pasidarau pati. Žinoma, pačiai atlikti visus darbus yra žymiai pigiau“, – sako ji.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje
Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje
Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje
Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje

Ir nors laiptus dėl netikusios spalvos dažė kelis kartus, pataupyti tikrai pavyko – dažai ir nauji kilimėliai kainavo 200 eurų.

„Manau, kad iškviesti profesionalus kainuotų žymiai daugiau. Bet svarbiausia, kad man pačiai patinka, nes esu labai aktyvi. Nudažiusi laiptus pagalvojau, na, pasideginsiu, bet ilgai neišėjo – ėjau paravėti“, – juokiasi Natalija.

Tiesa, imtis remonto darbų Natalijai Bunkei jokia naujiena. Kaip pati sako, savo rankomis sutvarkė kone visus Klaipėdoje esančio namo kampus.

„Name labai daug ko dariau. Vienintelis nepaliestas liko miegamasis, kuris priklauso Deivydui ir Katažinai“, – pripažįsta N.Bunkė.

Pajūryje esantį namą Natalija Bunkė ir jos pirmasis vyras Deivydas Zvonkus įsigijo kone prieš dešimtmetį. Ir nors jųdviejų santuoka iširo, puikiai sutariantys buvę sutuoktiniai nusprendė pasilikti nuosavą namą. O dabar pirmieji Zvonkų namai tapo puikia vieta visiems leisti vasarą.

Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje
Asmeninio albumo nuotr. /Natalijos Bunkės namai Klaipėdoje

Visgi Natalija džiaugiasi, kad buvęs sutuoktinis visiems sprendimams dega žalią šviesą. „Aš jam dažniausiai apie pokyčius pasakau po fakto (juokiasi). Bet Zvonkus niekada, net ir gyvenant kartu, nesikišo ir suteikdavo man visišką laisvę. Ne dėl to, kad jam nerūpėjo, bet jis matė, kad viską puikiai išmanau“, – šmaikštauja N.Bunkė.

Anot jos, nuo pat pradžių su Deivydu laikėsi susitarimo, kad namu ir visa buitimi rūpinsis būtent Natalija. O ar naujasis širdies draugas leidžia viskuo rūpintis pačiai?

„Jis mėgsta prisidėti, bet dėl visko pasitariame, padiskutuojame. Tiesą sakant, dėl šitų laiptų net ir Katažinai nuotraukas siunčiau, klausiau, ar gražu“, – sako Natalija.

Į Klaipėdoje esančius namus Natalija su Edgaru persikraustys liepos mėnesį. Visgi šiuo metu kartu sostinėje gyvenančiai porai dažnai vieniems pabūti nepavyks. Čia po vasarą dažnų koncertų pajūryje apsistoja grupės narės, su visa šeima atvyksta ir Deivydas Zvonkus. Vasarojo ir antrasis Natalijos Bunkės vyras, verslininkas Danielius Bunkus. „Visą laiką būdavo taip, kad vasaromis šitame name gausu žmonių. Kadaise juokėmės, kad galėtume atsidaryti Zvonkų viešbutį“, – prisimena ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius