Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė atsikirto: „Ne floristų kompetencija komentuoti mūsų kostiumus“

Naujus sceninius drabužius prieš kelias dienas labdaros koncerte „Pasidalink“ pristačiusios „Pop Ladies“ merginos sulaukė kritikos strėlių. Ryškiaspalvės jų suknelės ir kojinės patiko toli gražu ne visiems. Komentarų nepagailėjo ir pramogų pasaulio atstovai.
Grupė „Pop Ladies“
Grupė „Pop Ladies“ / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Kam stengtis įvaizdžiui suteikti pikantiškumo, jei galima tiesiog užsisegti sijoną – vieną baisų sijoną po kito“, – savo socialinėje paskyroje merginų įvaizdį peikė Mantas Petruškevičius.

Tačiau grupės lyderei Natalijai Bunkei toks jo komentaras – nė motais. Dainininkė atkirto sakydama, kad jai nerūpi tariamų stilistų komentarai. „Ne floristų kompetencija komentuoti mūsų kostiumus. Mes dažnai keičiame savo įvaizdį, jei šįkart nepatiko – atsiprašau, gal kitą kartą patiks“, – Žmonės.lt sakė ji.

Natalija prisiminė ir 2007 metais muzikiniame projekte dalyvavusią Raimondą Masiulytę, kurios įvaizdžiu rūpinosi M.Petruškevičius. „Jei prisiminsime tą jo stilizavimą, kai Raimonda buvo aprengta maišais, tai mūsų maišai bent jau ryškūs. Man tokie stilistai nėra autoritetas“, – sarkazmo negailėjo Natalija.

Merginų sukneles per dantį patraukė ne tik M.Petruškevičius.

„O kas dar? Kulvinskytė? Mamontovas? Tegu. Aš suprantu, kad jie tokio rūbo neužsidės, tačiau kodėl aš negaliu? Suknelės kaip suknelės“, – svarstė Natalija.

Dizainerės Ievos Užkuraitės kurtus drabužius Natalija pastebėjo žiūrėdama nuotraukas iš vieno renginio. Tuomet pasitarusi su „Po Ladies“ merginomis priėmė sprendimą užsisakyti jos kurtas sukneles.

Keisti stilių svarstytume tik tuomet, jei sulauktume kritikos iš užsakovų ar gerbėjų.

„Mums jos patinka, nesiruošiame nieko keisti. Apskritai, nesuprantu, kodėl turėtume kreipti dėmesį į visus šitus komentarus. Keisti stilių svarstytume tik tuomet, jei sulauktume kritikos iš užsakovų ar gerbėjų“ , – sakė ji.

Pasak Natalijos, daugelis kritikuojančių „Pop Ladies“ įvaizdį tiesiog bijo eksperimentuoti.

„Ilgi aptemti batai – įprasta. O čia jau staiga blogai. Nesibaiminkite, po mėnesio gal vėl kitaip atrodysime“, – sakė ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Grupė „Pop Ladies“
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Grupė „Pop Ladies“

Stilistės Agnės Gilytės komentaras

Netrukus savo knygą apie stilių pristatysianti stilistė Agnė Gilytė, paprašyta portalo Žmonės.lt, pateikė savo vertinimus. Anot jos, „Pop Ladies“ sceninis įvaizdis būtų puikus, jei jame merginos pakeistų kelias detales.

„Jaunos moterys su gražiais kūnais, vilkėdamos šias sukneles, scenoje galėtų atrodyti puikiai, tačiau reikėtų įdėmiau pagalvoti apie tų diržų ir „nusmukusių slidininko kelnių“ klausimą. Man patinka pats spalvų derinys – jūros mėlynumas ir alyvinė spalva yra malonu akiai, suknelėms nėra ko prikišti. Net būtų galima savo dukrą su tokia suknele drąsiai išleisti į išleistuves“, – svarsto A.Gilytė.

Luko Griciaus nuotr./Agnė Gilytė
Luko Griciaus nuotr./Agnė Gilytė

Tačiau stilistė siūlo iš naujo pagalvoti apie detales – diržus ir margas kojines. „Gal tiesiog tų detalių nereikia? Kartais mažiau yra daugiau. Jeigu merginos paklaustų mano nuomonės, pasiūlyčiau joms pasikeisti diržus. Galėtų sukryžminti spalvas: pasikeisti skirtingais diržais. Tada būtų gražus spalvinis tonas. Mačiau, kad jos avi labai gražius batelius – be jokių platformų, smailianosius, plonyčius... Su jais viskas gerai. Bet „nusmukusios slidininko kelnės“ yra blogai. Su jomis atlikėjos atrodo žemesnės, stambesnėmis kojomis... Tai neprideda grožio, o juk scenoje norisi atrodyti gerai“, – svarsto stilistė.

Anot jos, aksesuaras ant dainininkių kojų puikiai tiktų einant į „funky“ stiliaus vakarėlį, bet ne scenoje, o ypač – prie aukštakulnių ir romantiškų suknelių. „Taip, kontrastas yra gražu, bet šiuo atveju tai – neskanu“, – įvertino A.Gilytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius