Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija Bunkė, išvydusi save prieš 10 metų: „Tąsyk vienintelį kartą leidau priauginti nagus“

Artėja tradicinė pavasario paroda „Pelenė 2018“, pristatanti naujausias grožio tendencijas. Kaip ir kasmet, ji sutrauks galybę savo grožiu besirūpinančių moterų, tarp jų – ir pramogų pasaulio atstovių. Prieš dešimtmetį darytose nuotraukose – kaip tik „Pelenėje“ įamžintos trys žinomos moterys. Nataliją Bunkę, turbūt pažinote iškart, o kas kitos dvi?
„Pelenės“ parodoje dalyvavusios garsios moterys
„Pelenės“ parodoje prieš 10 metų – Natalija Bunkė ir dar dvi žinomos moterys. Ar atpažįstate jas? / „Pelenės“ nuotr./15min montažas

„Pelenės“ parodoje aš pirmą ir vienintelį kartą leidau priauginti nagus“, – juokiasi dainininkė Natalija Bunkė, išvydusi prieš dešimtį metų grožio parodoje „Pelenė“ darytą savo nuotrauką. Nagus tąsyk jai priaugino, kaip pati sako, kilometrinius. Po procedūros, prisimena, lėkė į filmavimą, o ten jokio daikto į rankas paimti negalėjo, vis išsprūsdavo.

Nuo to laiko Natalija dirbtiniais, priklijuojamais nagais nesipuošia, sako, ir pačios auga, kaip ant mielių – daryti nieko nereikia, tik tvarkingai prižiūrėti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Natalija Bunkė

Ypatingoms, daug laiko užimančioms grožio procedūroms Natalija neturi laiko. Sako, dažniausiai savo grožiu rūpinasi pati. Ir nagus nusilakuoja, ir makiažą pasidaro, kai reikia. Tačiau be kosmetologės ji niekaip neišsiverstų. „Turiu puikią kosmetologę, ji žino visas naujienas, puikiai dirba, jai ir patikiu savo veidą“, – sako Natalija.

Jau po savaitės Lietuvos kongresų ir parodų centrą „Litexpo“ užkariaus grožis. 25 kartą čia vyks paroda „Pelenė 2018“. Tris dienas joje grožio naujienomis dalinsis geriausi kosmetologai, plaukų stilistai, sveikatingumo specialistai.

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite galimybę nemokamai apsilankyti šioje parodoje.

15min rubrikos VARDAI feisbuko puslapyje atspėkite, kas tos dvi žinomos moterys nuotraukoje su Natalija Bunke – trims laimingiesiems padovanosime dvigubus kvietimus į parodą „Pelenė 2018“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius