Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Natalija ir Deivydas Zvonkai: skandalas dėl „išprievartavimo“ tik sustiprino mūsų šeimą

Kai skandalas veja skandalą, daugiau nei penkerius metus trukusi santuoka gali iširti. Tačiau ima ir nutinka priešingai: po skandalo, kilusio dėl „išprievartavimo“, atsigaunantys Natalija ir Deivydas Zvonkai sako, kad po šio nemalonaus įvykio jų santykiai tapo kone idealūs. „Meilės uoste laukiame atplaukiančių laivų“, – per interviu šypteli pašnekovai.
Natalijair Deivydas Zvonkai
Natalijair Deivydas Zvonkai / Gedimino Žilinsko nuotrauka

Vardas, pavardė: Natalija Zvonkė.
Gimimo data, vieta: 1983 02 05, Kaunas. 26 m.
Šeima, kurioje gimė: mama Natalija dirba prekybininke, tėtis Jonas irgi užsiima prekyba; turi seserį Kristiną.
Šeiminė padėtis: ištekėjusi.
Pasiekimai: Natalija – grupės YVA lyderė ir siela; ji su dar dviem grupės narėmis užkariavo ne vieno klausytojo širdį; YVA – geidžiamiausia Lietuvos popmuzikos grupė; Natalija kartais vadinama piaro karaliene.

Vardas, pavardė: Deivydas Zvonkus.
Gimimo data, vieta: 1977 11 06, Klaipėda. 32 m.
Šeima, kurioje gimė: mama Janina yra žurnalistė, tėvas Donatas, visą gyvenimą dirbęs vairuotoju, mirė 1996-aisiais; turi vertėju dirbantį brolį Romą.
Šeiminė padėtis: vedęs.
Pasiekimai: Deivydas išpopuliarėjo kaip kultinės grupės „Bavarija“ dainų kūrėjas ir atlikėjas; šiandien jis yra vienas geriausių Lietuvos muzikos prodiuserių; dažniausiai Deivydo kūriniai tampa superhitais.

Jūsų šeimos gyvenimas pastaruoju metu labai banguotas. Neseniai Deivydas buvo apkaltintas išprievartavimu, o Tu, Natalija, buvai labai laiminga po sėkmingo grupės YVOS tikro garso koncerto Vilniuje. Apie jį iš pradžių ir pakalbėkime. Natalija, kam kilo tokia mintis?

Ši idėja buvo mano. Noriu ir toliau koncertuoti su „gyvai“ grojančia grupe. Koncertas Vilniuje nebuvo vienkartinis pasirodymas. Keli koncertai vyko ir kituose miestuose. Žmonės labai nustemba išgirdę mus dainuojančias „gyvai“. Matyt, susiformavo toks stereotipas, kad mes esame „fonograminės“ dainininkės. Galiu drąsiai pasakyti, kad per pastaruosius trejus metus koncertuose nežiopčiojau pagal fonogramą. Kitas reikalas – renginiai, filmuojami televizijose. Ten dažniausiai nebūna galimybės dainuoti „gyvai“. Taigi, jei ateisite į YVOS koncertą ir pamatysite, kad dainuojame pagal fonogramą, meskite į mane supuvusį kiaušinį, aš jį priimsiu.

Nuo šiol visuomet koncertuosi tik „gyvai“?

Dabar koncertų organizatoriams galiu pasiūlyti du variantus. Pirmas – turintieji kuklesnę pinigų sumą galės išgirsti mus su daline fonograma, t.y. muzika bus įrašyta, o aš dainuosiu „gyvai“. Antras, brangesnis, variantas – tai tikro garso muzikos grupė, pritariančiosios vokalistės ir aš su kitomis grupės YVA narėmis. Beje, iki šiol nė viena merginų grupė Lietuvoje dar nesurengė tikro garso koncerto. Rekomenduočiau joms tai išbandyti, nes jausmas pasakiškas (juokiasi)!

Deivydai, ar džiaugiesi žmona, kuri ryžosi tikro garso koncertui. Kaip jį vertini?

Labai džiaugiuosi dėl jos, nes mačiau, kad žmonai to labai reikėjo. Natalija įgijo ir ateityje dar įgis naudingos patirties. Beje, po koncerto supratau, kad YVOS repertuaras geras, kad tai nėra tik seksualus šou.
Natalija (toliau – N.): Pastebėjau, kad į koncertą atėjęs vadinamas elitas puikiai žinojo mūsų dainų žodžius ir dainavo su mumis. Nereikia  maivytis, kad YVA yra labai blogai. Jei žmonės moka žodžius, vadinasi, slapčia mūsų klausosi (juokiasi).

Gedimino Žilinsko nuotrauka/Natalija ir Deivydas Zvonkai
Gedimino Žilinsko nuotrauka/Natalija ir Deivydas Zvonkai

Tačiau per pastaruosius mėnesius Jūsų gyvenime buvo ne tik gerų emocijų. Neseniai subliuško skandalo burbulas, kad Deivydas neva išprievartavo merginą. Ar po šio nemalonaus įvykio iš Jūsų širdžių dingo kartėlis?

Deivydas (toliau – D.): Nemalonu buvo pirmąją savaitę. Tai buvo iš dangaus nukritusi nesąmonė, nebuvome tam psichologiškai pasiruošę. Buvome išmušti iš vėžių. Natalija kiek labiau tai parodė. Tačiau po 5–6 dienų supratau, kad viskas po senovei. Norėjau tik vieno – kad greičiau viskas išsispręstų.

Jau išsisprendė?

D.: Taip. Kitaip ir negalėjo būti. Tačiau vietoj taško kol kas padėtas kabliataškis. Žadu pasikonsultuoti su teisininkais ir galbūt kreipsiuosi į teisėsaugą dėl šmeižto. O gal ir ne...

Ar šis skandalas paveikė Jūsų santykius?

N.: Taip, labai stipriai. Tačiau į gerąją pusę. Kad ir kaip žiauriai skamba, bet nelaimės sustiprina šeimą. Tai galima pavadinti nelaime... Vyras papuolė į nedėkingą situaciją, tačiau puiku, kad viskas pagaliau išsisprendė.

Sakai, kad skandalas sustiprino Jūsų santykius. Vadinasi, dar geriau vienas kitą pažinote?

N.: Mūsų santykius jau seniai buvo ištikusi mažytė krizė.
D.: Meno pauzė (šypteli).
N.: Dabar ji dingo. Santykiai gerėja. Kiekvienoje šeimoje ar veikloje būna bangų. Pas mus irgi. Šiuo metu jūra nurimo.

Gedimino Žilinsko nuotrauka/Natalija ir Deivydas Zvonkai
Gedimino Žilinsko nuotrauka/Natalija ir Deivydas Zvonkai

Galima laukti laivų?

N.: Taip.
D.: Kašalotų, banginių...

Aš čia apie vaikus...

N.: Aš irgi.

Kaip manote, gal dabar tinkamiausias laikas atžaloms?


D.: Aš prietaringas ir iš anksto apie tai nekalbu. Mes labai spontaniški žmonės. Tai, kaip mums dabar atrodo, nebūtinai išsipildys rytoj. Kalbėti apie asmeninį gyvenimą su žurnalistais aš beveik atpratau. Stengiuosi atpratinti ir Nataliją.

N.: Vaikai bus šįmet arba kitąmet (šypteli)...

Grįžkime prie skandalo dėl „išprievartavimo“. Natalija, ar Deivydu nė akimirkai nesuabejojai?


Ne. Aš jį pažįstu. Žinau, kada jis meluoja. Deivydą labai lengva perprasti. Jis nemoka meluoti. Mes viską išsiaiškinome tą pačią dieną, kai buvo parašytas pareiškimas apie menamą išprievartavimą. Po pokalbio tapo ramu, bet be galo pikta. Ką padarysi, toks gyvenimas...

O Tu norėtumei pašnekėti su Gintare, apkaltinusia Tavo vyrą išprievartavimu?


Ne. Neturėčiau ką pasakyti tokiam žmogui. Ji yra šiukšlė. Tokių Lietuvoje – labai daug. Norėčiau tik įspėti Lietuvos vyrus: „Saugokitės tokių mergelių paukštelių!“

Kaip Jūs manote, kodėl Gintarė taip pasielgė?

N.: Vienas teisininkas mums pasakojo, kuo ypatingos tokios bylos. Davus pareiškimą, vėliau atsiimti jo negalima. Tačiau yra vienas „bet“. Padavęs pareiškimą žmogus, skambina kaltinamajam ir prašo pinigų. Kai pinigai gaunami, tuomet atsiranda liudytojas...
D.: Paaiškinsiu paprasčiau: atsiimti pareiškimo negalima, bet jei nukentėjusioji arba menamai nukentėjusioji pusė paprašo pinigų ir gauna norimą sumą, tuomet vienas iš liudytojų neva prisimena kažkokią esminę detalę, kuri turi įtakos bylos baigčiai. Man pasakojo, kad tai yra standartinė tokių bylų schema. Tačiau taip nebuvo mūsų atveju. Aš manau, kad Gintarė duoti pareiškimą galėjo dėl dviejų priežasčių: pirma – ji norėjo pasipelnyti, tačiau nespėjo, antra – Gintarė turbūt norėjo kvailai atkeršyti už tai, kad jai per vakarėlį nepavyko nieko pavogti.

Deivydai, kaip manai, kodėl būtent Tau pastaruoju metu vis „sekasi“ patekti į tokias skandalingai nemalonias situacijas?

Nuotraukos iš kopų pajūryje, kuriose aš buvau įamžintas su bičiule, yra kažkokia mistika. Ten turbūt koks nors paplūdimio maniakas darbavosi, kuris fotografavo Zvonkų (juokiasi).
Nežinau, kodėl man tai nuolat nutinka... Gal aš po tokia žvaigžde gimiau? Sunku pasakyti. Mane sugauna pačiose idiotiškiausiose situacijose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius