Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ne vienerius metus vyro vadybininke dirbanti Erika Vitulskienė – atvirai: „Aš to nenorėjau“

Vietoje nenustygstanti ir ambicijomis deganti Erika Vitulskienė (31) skaičiuoja jau aštuntus santuokos metus su operos solistu Merūnu Vitulskiu (36). Visgi tik nedaugelis žino, kad garsi moteris su vyru dirba žymiai ilgiau, o vadybininkės pareigų iš pradžių aršiai kratėsi.
Erika ir Merūnas Vitulskiai
Erika ir Merūnas Vitulskiai / 15min nuotr.

E.Vitulskienė 15min atskleidė, kad dirbti su vyru pradėjo labai seniai. Jie kartu pradirbo net dešimt metų, o pasiūlymą, kurio pati net nenorėjo, gavo visiškai netikėtai.

„Sukomės iš situacijos, nes dėl tam tikrų aplinkybių reikėjo priimti atitinkamus sprendimus. Čia nebuvo nei vyro, nei mano iniciatyva. Tuo metu buvo labai didelis koncertų maratonas, labai siaubingas laikas“, – pasakojo E.Vitulskienė.

Tais metais operos solistas buvo pasirašęs sutartį su LNK televizija. Tačiau ilgai netrukus visas bumas greitai baigėsi ir pasirodė netikėta tyla. Anot Erikos, šiuo laikotarpiu reikėjo staigiai priimti sprendimus. Todėl ji tapo vyro vadybininke, o bendrų jėgų pagalba pavyko su viskuo susitvarkyti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė

Paklausus Erikos, ką reiškia būti vyro vadybininke, ji tvirtino, kad reikia būti viską sugeriančiu žmogumi. Verslininkė svarstė, kad šias pareigas atliekantis žmogus turi rūpintis svarbiausiais aspektais, įskaitant blogą energiją, priimti atsakomybę už sprendimų priėmimą, apgalvoti visus planus. Ji taip pat mano, kad šiame darbe žmogus turi būti ir psichologiniu patarėju.

Pasak E.Vitulskienės, įsisukus į muzikos pasaulį buvo sunkiausia suderinti darbą bei vedybinį gyvenimą. Santuoka tapo pagrindiniu dalyku, kuris kėlė abejonių dėl vadybininkės pareigų.

„Labai sunku atskirti darbą, jausmus, santykius bei šeimą. Tačiau viskas išėjo taip, kad neturėjau per didelės išeities pasirinkti ir tas darbas savaime prilipo. Su vyru stengdavomės išlaikyti maksimalią pagarbą vienas kitam“, – tikino verslininkė.

Beje, Erika prieš kelis mėnesius atidarė plius dydžio mados namus, kurie tapo vienu iš pagrindinių rodiklių, dėl kurių turėtų nuspręsti, ar toliau dirbs vyro vadybininke. Tačiau ji dar nėra tikra, ko laukti ateityje, todėl apie išėjimą kol kas nesvarsto, bet džiaugiasi, kad per šį laiką su vyru tapo puikia komanda.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Erika Vitulskienė ir Merūnas Vitulskis

„Mes sugebame kartu dirbti, iš akių vienas kitą labai gerai skaitom. Darbe svarbu įnikti į darbą. Tai kol kas naujas verslas man netrukdo, bet tuo pačiu metu jaučiu didelį slėgį ant krūtinės. Man pakankamai sunkoka, bet dar žiūrėsim, kaip kas bus“, – savo įžvalgomis dalijosi Erika.

Tiesa, patarlę „Nėra namų be dūmų“ galima pritaikyti ir Vitulskių šeimai, kurie nesutarimų neatsikrato net darbo metu. Pasirodo, buvo situacijų, dėl kurių Erika ne vieną kartą turėjo griežtesniu tonu subarti Merūną. Ji pabrėžė, kad šiame darbe būna visko, nes jis ne tik nėra lengvas, bet ir pilnas įtampos.

„Šis darbas yra toks, kuriame nieko nespėsi. Tai nėra paprastas darbas, kuriame atėjai ryte, atidirbai nuo 8 iki 17 val., ir išėjai namo. Čia viskas kiek kitaip. Gal dėl to tie atlikėjai tuo ir gyvena, nes jiems patinka adrenalinas, pastovūs netikėtumai.

Norint šį darbą dirbti, reikia ne tik būti psichologiškai stabiliam, bet ir stengtis neišsilieti. Visą laiką, kai atsiranda ekstra situacija, žmonės linkę vienas kitą kaltinti. Svarbiausia susiimti ir per daug neįsiplieksti“, – įsitikinusi E.Vitulskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius