-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįtikėtina, kaip per 8 metus pasikeitė M.A.M.A žvaigždės: kurios pokyčiai nustebino labiausiai?

Kiekvienais metais visko mačiusią publiką stebinantys M.A.M.A apdovanojimai nepalieka abejingų. Ant raudonojo kilimo lyg žvaigždės spindi muzikantai, dainininkai, pramogų pasaulio atstovai, kurie vos už kelių dienų savo sukneles ir kostiumus iš spintų trauks jau 9 kartą. Laiko iki renginio lieka vis mažiau, tad prisiminkime, kaip per šiuos visus metus keitėsi garsenybių įvaizdis.
Aistė Kabašinskaitė, Mantas Katleris, Jazzu, Leonas Somovas, Monika Pundziūtė-Monique, Paulius Jonikas
Aistė Kabašinskaitė, Mantas Katleris, Jazzu, Leonas Somovas, Monika Pundziūtė-Monique, Paulius Jonikas / 15min nuotr.

15min jau rašė, kokių užgaidų kiekvienais metais žinomiems Lietuvos dizaineriams pažeria žvaigždės. Jau kelerius metus jų stiliumi rūpinasi Liutauras Salasevičius, Robertas Kalinkinas, Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė, Aleksandras Pogrebnojus, Airida Skrickienė, Juozas Statkevičius ir kiti.

Pirmąkart apdovanojimų istorijoje portalas 15min tiesiogiai transliuos M.A.M.A apdovanojimų raudoną kilimą – skaitytojai turės išskirtinę galimybę išvysti žinomiausias šalies žvaigždes ir didžiausios muzikos šventės užkulisius, taip pat išgirsti karščiausius jų interviu dar iki prasidedant apdovanojimams.

Raudono kilimo transliacija tik 15min vyks sausio 31 dieną, nuo 17.15 val.

„Metų muzikos apdovanojimų“ pirmininkas Martynas Tyla ant raudono kilimo fotografams pozuoja kartu su žmona Neringa Zeleniūte. Savo įvaizdį bene kiekvienais metais jie patiki Olgai Filatovai-Kontrimienei ir Ainai Zinčiukaitei.

Vaida Skaisgirė M.A.M.A apdovanojimuose taip pat dažnai matoma viešnia, kuri sulaukia daug pagyrimų dėl nepriekaištingo stiliaus. Čia ji pasirodydavo kartu su vyru Rolandu Skaisgiriu. Tiesa, praėjusiais metais skyrybų dramą išgyvenę sutuoktiniai pozavo atskirai.

Kiek yra surinkusi M.A.M.A apdovanojimų statulėlių, turbūt jau nebesuskaičiuoja ir pati atlikėja Jazzu. Šiais metais ji nominuota popmuzikos, albumo, dainos, koncertinės grupės, atlikėjo ar atlikėjos, metų atlikėjos bei vaizdo klipo kategorijose.

Tačiau savo gerbėjus ji stebina ne tik dainomis ar įspūdingais pasirodymais, bet ir traukia dėmesį neįprastu stiliumi. Ant raudono apdovanojimų kilimo ji pasirodo su Juozo Statkevičiaus, Roberto Kalinkino, Sigito Praspaliausko kurtu stiliumi.

Panašu, kad Jazzu M.A.M.A apdovanojimų statulėlių skaičiumi gali nurungti tik Donatas Montvydas. Renginyje jį visada palaiko žmona Veronika Montydienė, o praėjusiais metais ant raudono kilimo pasirodė ir su vyresnėle dukra. Jų įvaizdžiu praėjusiais metais rūpinosi Airida Skrickienė.

Vidas Bareikis taip pat nepraleidžia M.A.M.A apdovanojimų. Anksčiau ant raudono kilimo fotografams jis pozuodavo su žmona Jurga Šeduikyte. Visgi praėjusiais metais sparčiai populiarėjantis atlikėjas žengė su „plikių“ armija. Kartu jie scenoje vėliau atliko ir bene populiariausią dainą „Pusvalandukas“.

Šiais metais ant scenos Vidas Bareikis pasirodys ne tik kaip atlikėjas. Jis taip pat bandys nuskinti 6 nominacijas.

Kartu su šeima renginio nepraleidžia verslininkė Daina Bosas. Įvaizdį jai yra kūrusi Aina Zinčiukaitė, Juozas Statkevičius. Žinoma moteris yra pasakojusi, kad M.A.M.A apdovanojimai jai – vienas laukiamiausių renginių, kuris kasmet sparčiai tobulėja. Tai verčia pasitempti ir pačią Dainą, nors moteris pripažįsta, kad pasiruošimas ilgai neužtrunka.

Kasmet žavia šypsena renginio metu dalijasi ir Asta Valentaitė. Panašu, kad žinoma moteris yra tikra muzikos gerbėja, nes raudonuoju apdovanojimų kilimu žengia jau nuo 2012 metų. Anksčiau fotografams moteris pozuodavo kartu su bičiuliu Mantu Petruškevičiumi, tačiau yra prasitarusi, kad jos stiliumi rūpinasi Juozas Statkevičius.

Nuo 2012 metų renginio stengiasi nepraleisti ir Simona Nainė. Anksčiau ji M.A.M.A apdovanojimuose pasirodydavo su grupe „Pinup Girls“, jai kompaniją dažnai palaiko ir vyras Jonas Nainys.

Akį traukiančiomis suknelėmis pasipuošia atlikėja Erica Jennings. Praėjusiais metais žinomą atlikėją papuošė „Más 924“, o 2017 metais suknelę ji parsisiuntė net iš Serbijos, kurią sukūrė Ana Ljubinovič.

Praėjusių metų M.A.M.A raudono kilimo svečiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius