Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neli Beliakaitės šeimoje džiugios žinios – 41-erių baleto primadona laukiasi pirmagimio

Amerikoje įspūdingą karjerą sukūrusios Lietuvos baleto primadonos Neli Beliakaitės (41) ir jos sutuoktinio Vyto Brusoko gyvenime džiugios naujienos – šeimą netrukus aplankys gandrai.
Neli Beliakaitė
Neli Beliakaitė / Viganto Ovadnevo ir šokių mokyklos nuotr.

Džiugą žinią 15min patvirtino artimi N.Beliakaitės šaltiniai, kurie patikino, kad moteris jau ne pirmą mėnesį nėščia, o šiuo metu yra motinystės atostogose.

Neli šeimos pagausėjimo laukia kartu su sutuoktiniu, verslininku Vytu Brusoku.

15min primena, kad šiuo metu Lietuvoje gyvenanti balerina 16 metų gyveno Amerikoje, kurioje turėjo galimybę pasirodyti su žymiomis baleto trupėmis. Prieš tai dirbo Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre.

Dar besimokydama stažavosi Karališkojoje Princesės Grace Kelly baleto akademijoje Monake Monte Karle. Sankt Peterburgo Kirovo balete paruošė pagrindinius vaidmenis su garsiąja Ninel Kurgapkina. Atliko solo vaidmenis Lietuvos spektakliuose, Sakramento (JAV), Los Andželo baletuose, Vašingtono trupėse.

Vis dėlto prieš ketverius metus ji grįžo į Lietuvą ir kartu su Laura Radzevičiūte ir Jurgina Bagdzevičiene įkūrė „Neli Beliakaitės Baltijos baleto akademiją“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius