Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška su žmona Agne naujagimei jau išrinko vardą

Spalio pabaigoje, 27-ąją dieną, Nerijaus Juškos (41) ir jo žmonos Agnės šeimą aplankė gandrai. Porai gimė mergaitė, kuriai jiedu po ilgų svarstymų pagaliau išrinko ir vardą.
Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė
Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė / Naurimo Zavecko nuotr.

Nerijus ir Agnė savo antrąją atžalą pavadino Eva.

Asmeninio albumo nuotr./Nerijaus Juškos dukra
Asmeninio albumo nuotr./Nerijaus Juškos dukra

„Tik susilaukę pirmagimio Pauliaus įsitikinome – iš anksto parinkti kūdikiui vardą labai sunku, nes kai mažylis išvysta pasaulį, gali paaiškėti, jog tai, kas atrodė gražu, susidūrus su realybe visai nedera. Su Evute tokia pati situacija mums pasikartojo dar kartą“, – sakė laimingi tėvai.

Visi vardai, kurie buvo sugalvoti prieš mažylei gimstant, mergytei netiko. N.Juška patikino – nuo pirmųjų sekundžių dukrelė pademonstravo tvirtą savo charakterį.

„Kažkodėl nekilo abejonių, kad jos horoskopo ženklas – skorpionas“, – šmaikštavo dviejų vaikų tėtis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nerijus Juška su Pupojų gyventojais tapo kaimyno įkaitu: 6 metus kovoja dėl kelio į namus

Asmeninio albumo nuotr./Nerijus Juška su dukra Eva
Asmeninio albumo nuotr./Nerijus Juška su dukra Eva

Pažvelgęs į dukrelę jis joje pastebėjo daug panašumų su Agnės brolio dukra Eva. Penkiametė yra Juškų krikšto dukra, žavinti aplinkinius savo aktyvumu, užsispyrimu, energija ir aktoriniais sugebėjimais.

„Mano viena iš pirmųjų įžvalgų buvo, jog mažylė panaši į Evuką. Tačiau tai buvo tik pamąstymas, po kurio sekė ilgos vardo paieškos“, – sakė N. Juška.

Tačiau po ne vieną dieną užtrukusių dvejonių pora visgi nutarė – vyresnėlis Pauliukas turės sesutę griežčiau skambančiu vardu.

„2017 m. spalio 27-oji – diena, kai ilgai lauktas, saugotas ir mylėtas meilės vaisius tapo ne tik jaučiamas, bet matomas bei apčiuopiamas. Valanda...minutė... 21:45, kai dviejų autorių kūrinys numetė savo uždangą ir pagaliau virto realiai matomu unikaliu jausmų proveržiu, kuris išliks mūsų širdyse visam gyvenimui“, – apie dukrelės gimimą anksčiau kalbėjo baleto primarijus Nerijus Juška.

Gandrai šeimą aplankė likus dviems dienoms iki Nerijaus gimtadienio. Šį mėnesį – taip pat antrąjį gimtadienį atšventė sūnus Paulius.

Mergytė gimė 51 centimetro ūgio ir 2890 gramų svorio. „Su Agne juokaujame, kad iki šiol buvau „tėtis“, o gimus dukrytei tapau „tėveliu“, – anksčiau sakė N.Juška.

Asmeninio albumo nuotr./Nerijus Juška su sūnumi Pauliumi
Asmeninio albumo nuotr./Nerijus Juška su sūnumi Pauliumi

Portalui 15min baleto primarijus dar anksčiau pasakojo, kad dar vieno šeimos nario laukimas – itin jaudinantis.

„Viskas kartojasi, deja vu jausmas. Atrodo, neseniai viską pergyvenome, dabar vėl tas pats jaudulys, norisi kuo greičiau pamatyti, kaip vaikelis atrodys. Pasaka“, – tąkart kalbėjo N.Juška.

Ir šis antrasis jų vaikelis – dar tikrai ne pabaiga. „Gimus antram vaikeliui planuoju jį auginti iki dvejų metukų, kaip ir pirmagimį Paulių. O paskui, kaip Dievas lems, arba bus trečias vaikas, arba grįšiu į darbus“, – yra sakiusi Agnė.

15min primena, kad Nerijus Juška ir Agnė Jurgilaitė, auginantys spalį dvejų metų sūnų Paulių, tyliai susituokė šių metų gegužę per privačią šventę Vilniuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nerijaus Juškos žmona Agnė: „Bijojau tapti žvaigždės žaisliuku...“

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Nerijus Juška su šeima
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Nerijus Juška su šeima

Žinia apie poros santykius pasklido 2015 metų vasarą, o jau visai netrukus paaiškėjo, kad baleto šokėjas ir jo širdies draugė laukiasi pirmagimio. 2015 metų rugsėjo viduryje Nerijus Juška paprašė mylimosios rankos, o tų pačių metų spalį porai gimė sūnus Paulius.

Nerijaus Juškos išrinktoji Agnė Jurgilaitė Vytauto Didžiojo universitete studijavo ekonomikos ir finansų mokslus. Buvusi „Dainų dainelės“ laureatė yra dalyvavusi televizijos projektuose „Chorų karai“, „Chorų Eurovizija“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nerijus Juška su Pupojų gyventojais tapo kaimyno įkaitu: 6 metus kovoja dėl kelio į namus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius