Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringos Nekrašiūtės gyvenimo permainos – aktorė su vyru neseniai susilaukė sūnaus

Antradienio vakarą išskirtiniams svečiams bus pristatytas lietuviškas kino filmas „Valentinas vienas“, kuriame epizodinį vaidmenį atliko ir aktorė Neringa Nekrašiūtė (26). Komedijoje jai atiteko nėščiosios vaidmuo, tačiau akylesni žiūrovai gali pastebėti, kad suapvalėjęs pilvukas filme atrodo itin tikroviškai. Ir tai tiesa. Praeityje garsi dainininkė, dabar aktorė kino juostoje filmavosi būdama nėščia.
Neringa Nekrašiūtė
Neringa Nekrašiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Režisierius Donatas Ulvydas juokėsi, kad kartais žiūrint holivudinius filmus matosi, kad pilvas priklijuotas, o čia – tikra nėščioji. Todėl mane jie visaip saugojo“, – Žmonės.lt pasakojo 1,5 mėnesio sūnų Mohaną auginanti aktorė. Pašnekovė džiaugėsi, kad turėjo progą įsiamžinti kino filme „Valentinas vienas“ būdama nėščia.

Paklausta, kodėl savo pirmagimiui parinko tokį neįprastą vardą, jaunoji mamytė nusijuokė, kad šį turbūt pirmąjį Lietuvoje vardą sugalvojo jos vyras Gintautas (46). „Mes domimės kitomis kultūromis, esame vegetarai. Tai senovinis indiškas vardas, reiškiantis „visų patraukliausias“, – apie sūnaus vardo kilmę pasakojo jau pusantrų metų su vyru gyvenimą kurianti aktorė. Moteris neslėpė, kad jos atžala tikrai atitinka vardą.

N.Nekrašiūtė taip pat pasakojo, kad iki pat gimdymo daug ir aktyviai dirbo, kiek sunkiau buvo tik paskutinį mėnesį, kuomet aktorei jau buvo sunku nešioti nemažą pilvuką. „O dabar jokių darbų neplanuoju. Didžiausias mano vaidmuo – mamytės, reikia dar prie jo priprasti“, – džiugiomis gyvenimo permainomis dalijosi aktorė.

Apie kūdikį svajojusi Neringa neslepia, kad pirmieji mėnesiai yra sunkūs, tačiau visas bemieges naktis atperka sūnaus šypsena. „Neabejoju, kad yra žmonių, kurie galvoja, kokia aš vargšė, kad man reikia dirbti, o ne vaikus auginti, bet tai nuo kiekvieno žmogaus priklauso. Kas tau skirta – tikrai nepabėgs, o dabar pas mane – šeimyninė pertrauka“, – Žmonės.lt sakė N.Nekrašiūtė.

Pasiteiravus, ar santuokoje nejusti jos ir vyro amžiaus skirtumas, kuris yra 20 metų, į šeimyninius rūpesčius ir džiaugsmus pasinėrusi aktorė patikino, kad tikrai ne. „Mūsų iš pradžių irgi visi klausdavo dėl amžiaus skirtumo, bet dabar jau nebeklausia. Mano vyras – labai jaunatviškas. Mes labai artimi esame, dėl to ir nesijaučia skirtumas“, – atviravo Neringa.

Anksčiau jauną moterį romantiški jausmai siejo su operos solistu Rafailu Karpiu, tačiau 2011 metų vasaros pabaigoje pasklido žinia, kad po kelerių metų draugystės pora išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius