-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nora Lapinskienė žvilgsnius madų šou traukė atvira iškirpte: „Esu trijų vaikų mama – nieko nebijau“

Trečiadienio vakarą Vilniaus „Litexpo“ rūmuose nuvilnijęs dizainerio Juozo Statkevičiaus naujos kolekcijos pristatymas pritraukė didžiulį būrį aukštosios mados gerbėjų. Tiesa, išskirtinių stiliaus pavyzdžių netrūko ne tik ant podiumo, bet ir tarp šou stebėjusių svečių. O kai kurie jų nepabūgo ir drąsesnių sprendimų – verslininkė Nora Lapinskienė aplinkinių žvilgsnius kaustė atvira iškirpte.
Nora Lapinskienė
Nora Lapinskienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Renginio viešnia N.Lapinskienė 15min atskleidė, kad ruošdamasi mados mylėtojų šventei užtruko vos pusvalandį. Užtat rezultatas neeilinis – pasirodyti su gilia iškirpte išdrįstu toli gražu ne kiekviena.

Vis dėlto, paklausta, ar nebijojo būti sukritikuota, mat Lietuva laikoma dar gana konservatyvia šalimi, Nora teigė, kad lietuviai jau nebėra tokie santūrūs, kad reikėtų dėl ko nors bijoti.

„Manau, kad lietuviai yra madingi žmonės ir mėgsta atrodyti gražiai. O aš galvoju, kad jeigu paslėptos kojos, paslėptos rankos ir paslėpti pečiai, gali būti atvira kažkur kitur. Ir apskritai, esu trijų vaikų mama, tai jau nieko nebijau“, – atsakydama žodžių į vatą nevyniojo N.Lapinskienė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Nora Lapinskienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Nora Lapinskienė

Be to, moteris pabrėžė vertinanti šiųmetinėje J.Statkevičiaus kolekcijoje perteikiamą mintį, kad mada gali tarnauti ilgai. Anot Noros, kai kurie net ir dešimties metų senumo drabužiai apsirengus juos vėl gali atrodyti puikiai.

„Turiu močiutės suknelę, keletą mamos suknelių, kurias atsiradus tinkamai progai būtinai vilkėsiu, – kalbėjo Nora. – Ir aš, ir mano vaikai norime tausoti žemę, savo ir aplinkinių sveikatą, todėl galvojame, kad drabužius galima pirkti kokybiškus ir saugoti juos ilgam.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Nora Lapinskienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Nora Lapinskienė

15min primena, kad panašiu stiliaus pasirinkimu kiek anksčiau nustebino ir atlikėja Monique. Vos užlipusi ant lapkričio pradžioje vykusių apdovanojimų „Tech Top“ scenos ji sulaukė pastabų dėl itin seksualaus įvaizdžio.

Vos ant scenos užlipusi Monika iš karto gavo ir renginio vedėjo Rolando Mackevičiaus repliką: „O tu nepamiršai šiandien ko nors..?“ Tačiau Monika Pundziūtė-Monique nė akimirkai nesutriko ir atšovė: „Tikrai ne!“.

Tiesa, vėliau internete taip pat nuvilnijo dėmesio banga Monikai, daugiausia – įžeidžiantys komentarai. Savo nuomone apie susiklosčiusią situaciją Monique netrukus pasidalijo instagrame.

„Pajutau, kad kai šita tema apie įvaizdį palietė mane, iš tikrųjų palietė labai daug žmonių ir ypač moterų. Todėl jaučiu pareigą ir norą pasakyti, kad, mano suvokimu, tai, kaip apsirengi, nekeičia tavęs kaip žmogaus. Nesumažina talento, proto, įgūdžių, patirties ar bet ko, už ką tave gerbia kiti, dėl ko esi ypatingas“, – rašė atlikėja.

Mergina tikino šiuo atveju norinti padrąsinti kitas moteris. „Aš pati noriu būti drąsi ir noriu skatinti kitas tokiomis būti, šiuo atveju – rengtis taip, kaip norisi. Man gaila, kad mes vis dar esam įstrigę seksistiškuose įsitikinimuose“, – nuomone dalijosi ji.

Anot Monikos, kad ir kaip moteris pasipuoštų, bus vertinama ir teisiama, lyginama ir apkalbama. „Jei moteris apsirengia atviriau – yra linčiuojama. Vyriškiau – yra linčiuojama. Kiršinama viena su kita, nes juk reikia konkuruoti. Verčiama lygintis vienai su kita, ko pasekoje, pamačius gražiai apsirengusią merginą šalia, nekyla noras pasakyti jai komplimento, veikiau apšnekėti ar tiesiog palyginti su savimi“, – svarstė Monique.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Orevurar“, tamsūs plaukai: Juozas Statkevičius ant savo podiumo – šviežiai iškeptas blondinas

TAIP PAT SKAITYKITE: J.Statkevičius Vilniuje pristatė savo 2020 m. šiltojo sezono kolekciją: kuo nustebino dizaineris?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius