Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo prabangos iki natūralumo: žinomų žmonių eglutės jau įžiebtos – kuri gražiausia?

Skaičiuojant likusias dienas iki didžiųjų metų švenčių, kone kiekvienuose namuose įsižiebia paskutiniosios eglutės. Žaliaskarės jau suspindo ir žinomų žmonių namuose: kas pasipuošė gražiausiai?
Viktorija Siegel su dukra Nicole, Natalija Bunkė, jos sūnus ir Edgaras Eidėjus, Dalia Belickaitė
Viktorija Siegel su dukra Nicole, Natalija Bunkė, jos sūnus ir Edgaras Eidėjus, Dalia Belickaitė / Asmeninio albumo nuotr.

15min kviečia pasigrožėti šiųmetėmis žinomų žmonių eglutėmis – kieno žaliaskarės kvepia prabanga, o kas žavi natūralumu ir paprastumu?

Kviečiame išsirinkti, kuri eglė jums gražiausia, ir savo nuomonę išreikšti apklausoje!

Natalija Bunkė

Kaip ir kasmet, atlikėja Natalija Bunkė į Kalėdas pasižiūrėjo rimtai. Kaip rašė pati moteris, į savo eglę ji įdėjo dvi dienas kruopštaus darbo.

Viktorija Siegel

Šventinė dvasia jau jaučiasi ir socialinių tinklų žvaigždės Viktorijos Siegel namuose. „Šių metų kalėdinis laikotarpis ypač susijęs su namais. Kadangi juose praleidžiame dar daugiau laiko nei įprastai, skubėjome juos papuošti ir sukurti tokį grožį bei jaukumą, kuris skatintų dar labiau likti namuose ir džiugintu Nicole“, – rašė mergina.

Inga Žuolytė

Socialinių tinklų žvaigždės Ingos Žuolytės namuose Kalėdos – taip pat ypač svarbus laikotarpis. „Tokio jaukumo, šventinės nuotaikos ir stebuklų laukimo šie namai dar nematė“, – šalia savo žaliaskarės nuotraukų rašė „influencerė“.

Katažina ir Deivydas Zvonkai

Atlikėjai Katažina ir Deivydas Zvonkai švenčių laukia ypač jaukiai ir netgi su dviem eglutėmis! Kartu su vaikais šalia žaliaskarių įsiamžinusi pora spėjo sulaukti daugybės komplimentų dėl jaukaus interjero ir natūralumu užbūrusių eglių.

Simona Lipnė

Socialinių tinklų žvaigždė Simona Lipnė jau irgi džiaugiasi papuošta žaliaskare. Moters pasidalytame kadre trynukai susėdę šalia didžiulės Kalėdinės eglės.

Evelina Young

Kalėdas, kaip įprasta, JAV sutinkanti dainininkė Evelina Young taip pat pasistengė dėl šventinių dekoracijų. Šalia didelės šventinės eglės pozuojanti moteris pademonstravo ne tik ypač jaukiai papuoštus namus, bet ir įspūdingą įvaizdį.

Rolandas ir Ieva Mackevičiai

Kalėdų laukianti Mackevičių šeima lemputėmis papuošė ne tik eglę, bet ir save. Beje, Rolandas ir Ieva pateikė ir dvi, kaip patys sako, Kalėdų dvasios versijas. Pirmojoje nuotraukoje šeima pozuoja surūgusiais veidais, o antroje juos galima matyti plačiai besišypsančius.

Irūna Puzaraitė-Čepononienė

Atlikėja Irūna Puzaraitė-Čepononienė taip pat dalijasi jaukiu kalėdiniu kadru. Jame užfiksuota, kaip matyti, šalia pianino stovinti žaliaskarė.

Deividas ir Vaida Česnauskiai

Futbolininkas Deividas Česnauskis su žmona Vaida ir vaikais švenčių laukia ypač jaukiai. Šeimyna įsiamžino jaukioje kalėdinėje fotosesijoje, kurioje matyti ir ypač jauki eglutė.

Eglė Jurgaitytė

Įsijungus socialinius tinklus darosi sunku pasakyti, kuri Eglė gražesnė – kalėdinė ar dainininkė E.Jurgaitytė. Šalia žaliaskarės įsiamžinusi atlikėja pati atrodo įspūdingai, tačiau ir jos kalėdinė eglutė sulaukė nemažai komplimentų.

Patricija Gadžijeva

Verslininkės Patricijos Gadžijevos socialiniai nusidažė kalėdiniu raudoniu. Turbūt kiekvienas sutiks, jog jos Kalėdų eglė šiemet įneša tikrų filmas „Vienas namuose“ nuotaikų.

„Eglutės puošimas buvo kaip filme, už lango krentant pirmajam šių metų sniegui“, – dar lapkritį rašė moteris.

Dalia Belickaitė

Buvusi krepšininkė, o dabar – televizinių laidų vedėja Dalia Belickaitė Kalėdas sutinka taip pat apsupta jaukumo. Pasipuošusi elnio ragučiais moteris pozavo šalia savo šiųmetės žaliaskarės.

Eglė Straleckaitė

Šokėja Eglė Straleckaitė šiemet savo jaukią eglę pasipuošė ne, kaip įprasta, namų viduje, o lauke. "Mūsų nuostabioji žaliaskarė žiūri pro langą!" - instagrame rašė moteris.

Inga Stumbrienė

Socialinių tinklų žvaigždės Ingos Stumbrienės namuose jau taip pat vyrauja kalėdinės nuotaikos. Viename naujausių savo kadrų ji pozuoja šalia kaspinuotos žaliaskarės ir židinio.

Kuri eglutė, jūsų nuomone, gražiausia? Nuomonę išreikškite apklausoje!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius