Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuotaikingą klipą namuose nufilmavusi būgnininkė Fausta Šukytė tapo žiūrovų numylėtine: pamatykite

Šeštadienį TV3 televizijos žiūrovai stebėjo specialią transliaciją „Lietuvos talentai #IšNamų“. Jos metu pasirodė mylimiausi projekto dalyviai. Jie namuose turėjo paruošti pasirodymą ir jį nufilmuoti. Žiūrėjusieji tiesiogiai transliuojamą laidą internete balsavo ir išrinko jiems labiausiai patikusį pasirodymą.
Fausta Šukytė
Fausta Šukytė / Stop kadrai

Kaip rašoma pranešime spaudai, pirmoje vietoje atsidūrė grupė jaunoji būgnininkė Fausta Šukytė. Talentinga mergaitė paruošė specialų pasirodymą, kuriuo tikėjosi namie esantiems žiūrovams pakelti nuotaiką ir pasidalinti geromis emocijomis. Faustos mama Laura Šukienė pasakojo, kad dukra labai daug investuoja į tai, ką mato žiūrovai. Tačiau žiūrovų plojimai ir ovacijos atperka viską.

„Galvojome, ką čia tokio padaryti. Norėjosi kažką linksmo, mąstėme idėją. Pirmadienį namuose atidarėme „studiją“ ir visi pradėjome dirbti. Mama buvo operatore, o tėtis – montuotojas. Nufilmavome ir sumontavome klipą, kuriame Fausta ir groja, ir vaidina. Taip pavyko sukurti linksmą ir nuotaikingą klipą, kurį pavadinome „Spalvotas Faustos sapnas“. Klipas visiems patiko ir žiūrovai tą įvertino. Pasistengėme pasireklamuoti per socialinius tinklus. Tikėjomės, laukėme ir norėjome, bet kad taip bus – nežinojome. Faustos emocijos nesiveržia per kraštus, ji labai santūri. Pasakė, kad smagu, tačiau tikrai žinau, kad ją labai pradžiugino toks sprendimas“, - džiaugėsi L.Šukienė.

Faustos pasirodymas:

VIDEO: Fausta Šukytė "iš namų" - Rockefeller Street

Žiūrovai nusprendė, kad antrosios vietos yra vertas skrabalistas Karolis Šileika. Nors yra tokių, kurie tikini, kad skrabalais nieko nenustebinti, Karolis turi jiems ką pasakyti. Jis skrabalais sugroja įvairias populiarias dainas ir netgi klubinės muzikos remiksus taip, kad „Lietuvos talentų“ teisėjai prarado amą. Matosi, kad šis žmogus yra įsimylėjęs šį muzikos instrumentą. Įdomu tai, kad gyvenime Karolis dirba tolimųjų reisų vairuotoju. Jo vilkike yra šaldytuvas, televizorius, lova ir kiti dalykai, bet Karoliui labiausiai gaila, kad į keliones jis negali pasiimti skrabalų.

Karolio pasirodymas:

Trečiąją vietą užėmė iliuzionistas Antonas Lavrentjev. Antonas – magijos veteranas, scenoje jau rodęs viską: triukus su kortomis, dingstančiais žiedais, laikrodžiais, degančiais pinigais, šaudęs užrištomis akimis. Tačiau stipriausias Antono jo koziris – šmaikštus liežuvis ir geras humoro jausmas. Beje, jis vienintelis „Lietuvos talentų“ herojus, kurį persekioja antrosios vietos sindromas. Anksčiau dėl to pykęs, dabar Antonas iš to smagiai juokiasi.

Antono pasirodymas:

Specialiame „Lietuvos talentai“ #IšNamų“ projekte svečio teisėmis pasirodė 2010 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, neabejotinai garsiausias Lietuvos akordeonistas Martynas Levickis. Konkursinius pasirodymus paruošė 2017 m. „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas, 2019 m. nugalėtojas šokėjas Edgaras Kerpė, mokslo populiarintojas Pijus Vaškevičius, grupė „Black Biceps“, Aušros ir Jono duetas, rytietiškų pilvo šokių šou grupė „Lukum“, iliuzionistas ir magas Justinas Malinauskas, atlikėjas Emilis Korickij, mušamųjų instrumentų ansamblis „Ritmas kitaip“, oro akrobatė Izabelė Kuzelytė, futbolo „Freestyle“ technikos entuziastas Eduardas Butiuto, viena ranka plojęs Ignas Kavaliauskas.

Dalyvių pasirodymus vertino mylimi šou teisėjai: Marijus Mikutavičius, Ineta Stasiulytė, Justinas Jankevičus ir specialiai iš Londono nuotoliniu būdu prisijungs Dalia Ibelhauptaitė. Gerą nuotaiką kūrė žodžio kišenėje neieškantys projekto vedėjai Mindaugas Rainys ir Mindaugas Stasiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius